Libnet.ro
UNICEF

18:00

Caz incredibil in Craiova! Un copil de 13 ani s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini

Antena3 Antena3,
Caz incredibil in Craiova! Un copil de 13 ani s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini

Un copil de 13 ani, din Craiova, s-a urcat la volanul unei masini si a lovit mai multe autoturisme parcate. Minorul este acum cercetat penal. Oamenii legii au mai intocmit un dosar penal si pe numele altui. continuă pe Antena3

Un copil de 13 ani din Craiova s-a urcat la volan si a lovit mai multe masini parcate

Un copil de 13 ani din Craiova a fost prins dupa ce a condus o masina, primita de la un adolescent de 15 ani, si a lovit mai multe masini parcate, relateaza Mediafax.

Pedofilul homosexual care a cumparat un copil de 13 ani cu 1.500 lei. Barbatul vana baieti vulnerabili pe care-i exploata sexual sau prin munca

Un pedofil homosexual din Resita, trimis in judecata anul trecut de procurorii DIICOT pentru ca a adapostit si exploatat sexual cel putin 4 baieti cu varste intre 13-14 ani, provenind din familii sarace ori centre de plasament din Resita, a fost condamnat de Tribunalul Caras Severin la 8 ani de detentie.

YouTube va plati 200 milioane de dolari pentru ca a colectat datele copiilor sub 13 ani

Platforma video YouTube a fost acuzata de autoritatea americana pentru comert FTC ca a colectat datele personale ale copiilor sub 13 ani pentru a fi expuse publicitatii tintite, lucru interzis de legea americana, scrie Le Figaro. Presa americana scrie ca amenda exacta va fi anuntata saptamana aceasta si ca este cea mai mare aplicata vreodata pentru incalcari legate de colectarea de date persoanale ale copiilor fara acordul parintilor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )