Libnet.ro
UNICEF

21:15

Caz socant la Londra: O romanca a fost injunghiata mortal de fostul iubit

B1 B1,
Caz socant la Londra: O romanca a fost injunghiata mortal de fostul iubit

Crima infioratoare in Londra. O romanca de 44 de ani fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit chiar de catre fostul sau iubit, un vasluian de 45 de ani, informeaza B1 TV. Barbatul a. continuă pe B1

Caz socant la Londra: O romanca a fost injunghiata mortal de fostul iubit(FOTO, VIDEO)

Crima infioratoare in Londra. O romanca de 44 de ani fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit chiar de catre fostul sau iubit, un vasluian de 45 de ani, informeaza B1 TV. Barbatul a.

Motivul socant pentru care romanca din Londra a fost ucisa cu bestialitate in plina in strada

O romanca a fost injunghita mortal pe o strada din Londra de fostul ei partener de viata, un barbat din Vaslui, in varsta de 45 de ani. Acesta a dezvaluit motivul pentru care a re.

Caz socant in Valcea! Un batran a fost sfasiat de caini in curtea unui azil

Un batran de peste 80 de ani, care se plimba prin curtea unui azil din Valcea, a fost muscat de mai multi caini. Barbatul a ajuns la spital in stare grava. Nicolae Maria se afla ici.

Caz socant in Bucuresti! Crima mascata intr-un incendiu (VIDEO)

O noua crima loveste Capitala! Un barbat a fost ucis si apoi carbonizat ! Initial, autoritatile au fost chemate sa stinga un incendiu care a izbucnit intr-un bloc din sectorul 2 al Capitalei. Au fost.

Caz socant in Galati. Un barbat si-a batut cu bestialitate fiica de sapte ani cu o coada de topor pana i-a rupt splina

O copila de sapteani, din judetul Galati, a fost batuta cu bestialitate de catre tatal sau, care a lovit-o in mod repetat cu o coada de topor in abdomen. Fata a ajuns in stare.

Cine va plati prejudiciul de aproape 10 milioane de lei din dosarul in care a fost condamnat defintiv fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis

Sentinta definitiva emisa de Curtea de Apel Timisoara in dosarul finantarii echipei de fotbal Poli de catre Consiliul Judetean Timis, dosar in care fostul presedinte al Consiliului Judetean Timis a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, prevede si modul in care trebuie recuperate prejudiciul de aproape 10 milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )