Libnet.ro
UNICEF

13:15

Caz SOCANT in Marea Britanie! Un barbat a suferit 9 decese in tot atatia ani

B1 B1,
Caz SOCANT in Marea Britanie! Un barbat a suferit 9 decese in tot atatia ani

Un barbat, in varsta de 29 de ani, din Marea Britanie, care sufera de o boala foarte rara, a inregistat nu mai putin de 9 decese si de fiecare a fost resuscitat. Acesta, originar din Australia, a trecut. continuă pe B1

Caz socant in Ramnicu Valcea. Barbat mort lasat in strada ore in sir

Barbatul de 78 de ani a suferit un infarct in jurul orei 18 si s-a prabusit in vazul tuturor trecatorilor. Timp de cateva ore, barbatul cazut a fost ignorat de pietoni,.

Se intampla si la case mai mari! inmormantarea Regelui Tiganilor din Marea Britanie a BLOCAT un oras intreg: Magazine iNCHISE si sute de persoane pe strazi (FOTO)

Pentru romi, traditia este traditie, oriunde s-ar afla. in Marea Britanie, inmormantarea celui supranumit Regele Tiganilor a fost un adevarat spectacol. Ivor Hughes 46 de ani) a fost condus pe.

Vanzarile Dacia din Marea Britanie scad cu 45%

Vanzarile de masini noi in Marea Britanie au inregistrat in septembrie un declin de 20,5%, in urma introducerii procedurilor mai stricte de testare a poluarii WLTP), transmite Reuters.

MAE, mesaj de solidaritate cu Marea Britanie, care acuza Rusia ca se afla in spatele unor atacuri cibernetice: Si Romania se confrunta cu astfel de provocari

Ministerul roman al Afacerilor Externe transmite ca se solidarizeaza cu Marea Britanie, in contextul in care Londra a acuzat serviciile de informatii rusesti ca ar fi responsabile de atacuri cibernetice care au.

Marea Britanie acuza Rusia ca se afla in spatele atacurilor cibernetice globale

Marea Britanie a acuzat Serviciul rus de Informatii Militare ca a condus o serie de atacuri cibernetice care au avut ca scop subminarea democratiilor occidentale, prin semanarea confuziei in toate domeniile, de la sport la transport si alegerile prezidentiale din 2016 din SUA, relateaza Reuters.

NOBEL 2018. Trei cercetatori, din SUA si Marea Britanie, au castigat PREMIUL NOBEL pentru CHIMIE

Cercetatoarea americana Frances H. Arnold si o echipa formata din oamenii de stiinta George P. Smith SUA) si Gregory P. Winter Marea Britanie) au fost desemnati castigatorii Premiului Nobel pen.

Cezar Ouatu, declaratii dupa eliminarea de la X Factor Marea Britanie: Lumea ma sustine foarte mult si ma vrea inapoi

Cezar Ouatu, in varsta de 38 de ani, a facut declaratii despre sentimentele sale in legatura cu eliminarea de la X Factor Marea Britanie. Acesta a marturisit ca nu este suparat de hotararea juratei de.

Fumatorii din Marea Britanie trec prin cea mai mare tranzitie. Lectia pe care o pot invata si romanii

In Marea Britanie, fumatorii trec prin cea mai mare tranzitie de la inventarea tigarii. Unul din trei fumatori a renuntat deja la tigara clasica. Le oferi nicotina de care au nevoie, pastrezi.

Romania sustine o cooperare stransa a UE cu Marea Britanie

Romania sustine continuarea unei cooperari stranse a Uniunii Europene cu Marea Britanie in domeniile de interes comun si dupa retragerea acesteia din UE, i-a transmis presedintele Klaus Iohannis, astazi, lui Michel Barnier, negociatorul-sef al UE pentru Brexit.

Romanul care si-a ucis sotia in Marea Britanie a fost condamnat la inchisoare pe viata

Romanul de 32 de ani, care si-a ucis sotia in Marea Britanie, a fost condamnat la inchisoare pe viata. Mihai Caliman era stabilit in Nottingham, iar in luna mai a acestui an a filmat-o pe sotia lui,.

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2142 seconds )