Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caz SOCANT in Spania! Doi romani i-au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul

B1 B1,
Caz SOCANT in Spania! Doi romani i-au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul

Un preot a fost condamnat pentru agresarea sexuala a doi copii, dintre care unul cu consimtamantul parintilor, cetateni romani, anuntul fiind facut, miercuri, de Curtea suprema spaniola. Totodata,. continuă pe B1

Caz socant in Spania. Doi romani au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul

Curtea suprema spaniola a anuntat miercuri condamnarea definitiva la 17 ani de inchisoare a unui preot pentru agresarea sexuala a doi copii, dintre care unul cu consimtamantul parintilor, cetateni.

Ce au facut doi romani intr-un tren din Italia. Ce idee le-a trecut prin minte a speriat toti calatorii

Doi romani au blocat un tren intr-o gara din provincia Ancona. Cei doi barbati, nu aveau bilete si au provocat un scandal atunci cand controlorii le-au cerut biletele la verificat. Incidentul s-ar fi.

Doi parinti romani din Spania, condamnati la 4 ani de inchisoare pentru ca i-au permis unui preot sa le abuzeze sexual copilul / Preotul, condamnat la 17 ani de inchisoare

Un preot spaniol a fost condamnat definitiv la 17 ani de inchisoare pentru agresiuni sexuale asupra a doi baieti, a anuntat Curtea Suprema din Spania, relateaza AFP. De asemenea, parintii romani) ai uneia dintre victime au fost condamnati la cate patru ani de inchisoare, pentru ca si-au dat consimtamantul.

VIDEO Faza de milioane care a starnit hohote de ras. Ce au patit doi romani care au vrut sa bea bere pe un garaj

Doi tineri din Botosani au fost protagonistii unei intamplari desprinse parca din filmele de comedie sau clipurile cu faze de ras care circula pe internet. Dupa ce s-au chinuit minute in sir sa urce o bere pe un garaj s-au prabusit peste masinile parcate in hohotele de ras ale trecatorilor.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )