Libnet.ro
UNICEF

22:00

Caz SOCANT in Valcea! Un barbat a murit dupa ce a cazut in butoiul cu prune

B1 B1,
Caz SOCANT in Valcea! Un barbat a murit dupa ce a cazut in butoiul cu prune

Un barbat, in varsta de 55 ani, din localitatea Vaideeni, judetul Valcea, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat. Mai mult, un tanar, in. continuă pe B1

CAZ SOCANT in Valcea: Barbat RETINUT, dupa ce si-a iNJUNGHIAT fiul

Un barbat de 62 de ani, din comuna Ionesti, Valcea, a fost retinut de politisti dupa ce si-a injunghiat fiul, in varsta de 38 de ani, in zona toracelui. Se pare ca cei doi au baut, dupa care intre ei.

Un barbat din Valcea a murit dupa ce a cazut intr-un butoi cu prune puse la fermentat

Un barbat in varsta de 55 ani, din localitatea valceana Vaideeni, a murit, luni, dupa ce a cazut intr-un butoi, cu o capacitate de 2 tone, plin cu prune puse la fermentat, potrivit informatiilor furnizate,.

Caz socant! A ucis un barbat cu masina si a plecat cu trupulneinsufletit pe scaunul din dreapta

Esteysi Sanchez, o femeie in varsta de 31 de ani din San Diego, a lovit cu masina un om si a condus pana acasa cu victima aflata pe scaunul din dreapta. Barbatul lovit a ajuns acolo, prin parbriz, in urma.

Caz socant! Au vrutsa isi vanda fetita ca sa aiba bani pentru a trata boala fratelui ei geaman

Donatiile obtinute de un cuplu de chinezi pentru a salva viata fiului lor bolnav de leucemie au fost inghetate, dupa ce au incercat sa vanda pe strada sora geamana a baiatului pentru a obtine mai multe.

TRAGEDIE RUTIERA in Harghita: Un tanar a MURIT, dupa ce intrat pe contrasens. Printre raniti se afla si un COPIL

Un grav accident rutier s-a produs vineri, in judetul Harghita. Un barbat de 20 de ani a murit si alte trei au fost ranite pe DN 13A, in localitatea Bisericani, dupa ce tanarul a intrat pe.

Vaslui: Un padurar a murit dupa ce a fost atacat de albine

Un padurar, in varsta de 59 de ani, a murit, luni, intr-o padure de pe raza localitatii Bunesti-Averesti, Vaslui, dupa ce a fost intepat de albine. Mai multi localnici au intervenit in ajutorul.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )