Libnet.ro
UNICEF

06:30

Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Singura reparatie a edificiului, facuta in 1987

Antena3 Antena3,
Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Singura reparatie a edificiului, facuta in 1987

Cazinoul din Constanta va fi reabilitat. Ministerul Dezvoltarii Regionale va scoate de la buget 9,5 milioane de euro pentru consolidarea si restaurarea edificiului. Cazinoul din Constanta, candva un simbol al. continuă pe Antena3

VIDEO Cazinoul din Constanta, filmat inainte de renovare

O perspectiva inedita a edificiului-simbol al Constantei ne este oferita de o filmare realizata de Claboo Media. Imaginile sunt surprinse atat in exteriorul, cat si in interiorul monumentului de patrimoniu national.

Incendiu pe Santierul Naval din Constanta

Un incendiu a izbucnit, luni, la bordul unei nave aflate in reparatii in Santierul Naval Constanta, fara sa se inregistreze victime sau pagube materiale semnificative, informeaza Mediafax.

Un politist din Constanta a sarit in flacari pentru a salva locuinta unor batrani: Pana la ziua ardeam ca soarecii in casa daca nu era el

Doi batrani din judetul Constanta ii datoreaza viata unui tanar politist care i-a salvat din incendiul care le-a cuprins casa. Mai mult, datorita curajului omului legii, batranii mai au astazi si un.

Politistii de frontiera din Constanta au confiscat o tona si jumatate de calcan si rechin

Autoritatile de frontiera din Timisoara au confiscat aproximativ o tona si jumatate de peste din speciile calcan si rechin, procesat ilegal de echipajul unui pescador romanesc. in acest caz sunt cercetati si.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )