Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Playtech Playtech,
Cazul Caracal, declaratia lui Gheorghe Dinca in ancheta. Cati bani i-a oferit Luizei Melencu

Ies la suprafata detalii socante, in cadrul anchetei din cazul Caracal. Gheorghe Dinca a facut de curand o declaratie cu totul neasteptata, in fata procurorilor, cand a recunoscut ce s-a intamplat cu Luiza Melencu, dar si cum a rapit-o pe data de 14 aprilie a acestui an. Marturiile in premiera ale criminalului din Caracal vor . continuă pe Playtech

FBI, verdict clar in cazul Caracal. Ce s-a intamplat cu probele care il acuza pe Gheorghe Dinca

Cazul Caracal se adanceste pe zi ce trece, iar nimeni nu intelege de ce FBI nu poate interveni pentru a face ceva cu probele ADN. Ce se intampla cu dovezile si ce sustine profesorul Vasile Astarastoae despre interventia inexistenta a Biroului Federal de Investigatii? FBI, verdict in cazul Caracal Profesorul Vasile Astarastoae a sustinut ca .

Cazul Caracal, o noua pista controversata. Ce a declarat complicele lui Gheorghe Dinca si de ce vrea sa fie eliberat urgent

Stefan Risipiceanu este complicele lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a recunoscut, in vara acestui an, ca le-a ucis pe Luiza Melencu si Alexandra Macesanu, doua adolescente de 18 si 15 ani. Potrivit spuselor acestuia, fetele ar fi fost incinerate intr-un butoi, dar momentan autoritatile tot nu stiu ce s-a intamplat cu fetele care .

Noi audieri in cazul Caracal: Mama Luizei Melencu, fostul iubit al fetei si o colega, chemati de urgenta la DIICOT Craiova (VIDEO)

Anchetatorii continua audierile in cazul Caracal. Dupa ce Gheorghe Dinca a povestit ororile la care a supus-o pe Luiza Melencu, alaturi de complicele sau, Stefan Risipiceanu, mama Luizei Melencu, fostul.

Dezvaluiri in premiera despre Luiza Melencu. Iubitul victimei lui Gheorghe Dinca, audiat la DIICOT

Foiletonul Caracal se pare ca nu se mai termina, iar informatiile si suspectii apar pe zi ce trece, din ce in ce mai multi. Printre cei chemati sa raspunda intrebarilor procurorilor de caz se numara si fostul iubit al Luizei Melencu. Astazi, tanarul, a fost audiat de procurorii DIICOT din Craiova, fiind citat pentru prima .

Gheorghe Dinca, marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Prin ce calvar a trecut adolescenta

Marturii halucinante despre ororile prin care a trecut Luiza Melencu. Calvarul adolescentei de 18 ani fost povestit pas cu pas pentru jurnalistii de la cancan. ro, de suspectul crimelor din Caracal. Gheorghe Dincaa recunsocut ca a intrebat-o direct daca are prietene care intretin relatii intime pe bani.

Proiectul MAI care arata ca statul n-a invatat nimic dupa cazul Caracal

Ministerul de Interne - MAI - a venit cu un proiect pentru cautarea persoanelor disparute. Poate te-ai fi asteptat sa rezolve exact problemele care au dus la tragedia din Caracal. in mare parte,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )