Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le vad

Antena3 Antena3,
Cazul Caracal. Dovezile pe care anchetatorii nu le vad

Daca cei care au lucrat in dosarul disparitiei Luizei Melencu si-ar fi facut treaba corect, n-am fi asistat la o dubla tragedie. Sunt multi oameni care nu si-au facut treaba. Am constatat ca la o luna. continuă pe Antena3

Cazul Caracal: Procurorul care a asteptat pana dimineata pentru perchezitia in casa groazei, pus sub acuzare de Sectia de anchetare a magistratilor - UPDATE

Procurorul din Caracal Cristian Ovidiu Popescu, cel care nu le-ar fi permis politistilor sa descinda in casa lui Gheorghe Dinca inainte de ora 6. 00, a fost pus sub acuzare pentru abuz in serviciu, de catre procurorii Sectiei de anchetare a magistratilor, in legatura cu interventia in cazul Alexandrei Macesanu.

Primele invinuiri in cazul Caracal: Procurorul care a asteptat pana la ora 6 dimineata pentru a descinde in casa lui Gheorghe Dinca si fosta sefa din Politie, pusi sub acuzare (VIDEO)

45:Politistii Vasile Marian si Eugen Tenea au fost pusi sub acuzarepentru abuz in serviciu, in dosarul in dosarul interventiei autoritatilor in cazul Caracal.

CAZUL CARACAL. Fostul iubit al Luizei Melencu, in fata anchetatorilor. Cei doi se despartisera cu o zi inainte ca adolescenta sa dispara

Continua audierile in cazul Caracal. Anchetatorii l-au interogat, miercuri, pe fostul iubit al Luizei Melencu, tanarul de care adolescenta se despartise cu o zi inainte sa dispara. Alexandru se afla in Itali.

Informatia care rastoarna tot in cazul Caracal. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii

Cazul Caracal, sac fara fund. Dan, fiul lui Gheorghe Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii. Fiul lui Dinca ar fi participat la un viol in grup, iar tatal ar fi tratat cu politistii Gheorghe Dinca are patru copii, o fata si trei baieti. Vecinii spun .

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Un detaliu neasteptat despre disparitia Alexandrei iese la iveala: Lucrurile sunt foarte complicate

A trecut deja prea mult timp de la apelul la 112 care a ingrozit o tara intreaga. Atat de multsi fara vreo concluzie a desfasurarii disparitiei si uciderii Alexandrei Macesanu. Recent, s-a adus ceva in prim-plan care va da peste cap ancheta din tragedia care sta pe buzele si in mintea tuturor de mai bine .

Noi detalii din cazul Caracal. Avocatul Tonel Pop: Exista si alti suspecti

Exista si alti suspecti in cazul Caracal, sustine Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu. Am facut o plangere penala impotriva unor membri ai familiei Dinca pe chestiuni documentate. Am fost martor.

Cazul CARACAL. Gheorghe Dinca REFUZA sa mai coopereze cu anchetatorii

Audieri de amploare, marti, in dosarul Caracal. Au fost anuntate oficial si primele invinuiri. Este vorba despre procurorul care a asteptat pana la ora 6 dimineata pentru a descinde in casa lui Gheorghe Dinca.

Cazul Caracal: cine sunt primii politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala

Violeta Mirea, Vasile Marian si Eugen Tenea sunt cei trei politisti care vor fi pusi sub acuzare de Sectia Speciala in dosarul Caracal, au declarat pentru G4Media. ro surse judiciare.

Cazul Caracal. Medicii legisti reconstituie scheletul Alexandrei in baza oaselor gasite in butoiul din curtea lui Dinca

Moment crucial in ancheta disparitiei celor doua fete din Caracal: specialistiidin cadrul Institutului National deMedicina Legalareconstituie corpul Alexandrei Macesanu pe baza oaselor gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca. Fiecare fragment osos gasit va fi reconstituit si verificat daca este compatibil cu restul oaselor descoperite, informeaza surse din ancheta.

Subiectele zilei: Cazul Caracal. Ce spune Traian Berbeceanu despre relatia dintre politisti si interlopi; Totul pentru Rovana Plumb. De ce risca prim-ministrul Dancila legitimitatea Romaniei in UE; Istoria tradarilor lui Victor Ponta: de la Adrian Nastas

Chirica, discurs grosolan! Romania a dat cei mai slabi muncitori pe santierele europene. Noi declaratii jignitoare, de neinteles, ale primarului Mihai Chirica. Doi cercetatori clujeni sustin ca nivelul apelor creste indiferent de actiunile oamenilor. Chiar si cresteri de o jumatate de metru sau un metru devin problematice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )