Libnet.ro
UNICEF

00:07

CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CAZUL FALSULUI MEDIC CARE A OPERAT LA MAI MULTE CLINICI: Colegiul Medicilor sustine demersul de sesizare a organelor de urmarire penala

Colegiul Medicilor precizeaza ca nu a eliberat niciun document care sa-i dea dreptul sa practice medicina in Romania falsului medic care, conform Libertatea, a operat in mai multe clinici din tara. continuă pe Ziarul Bursa

Spitalul Monza reactioneaza in cazul FALSULUI MEDIC ITALIAN care opera in Romania: il dam in JUDECATA. A realizat o singura interventie, in decembrie 2018, si a avut inclusiv PARAFA ELIBERATA DE DSP

Spitalul Monza intervine in scandalul medicului italian fals ce a operat la mai multe clinici din Romania. Grupul Monza Romania anunta ca se declara parte lezata in acest caz penal si ca-l va da in.

UPDATE Prima reactie a ministrului Sanatatii n cazul italianului cu opt clase care a reusit sa opereze n mai multe clinici private din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, spune ca a aflat din presa despre cazul italianului cu opt clase care timp de un an a reusit sa opereze la mai multe clinici din Bucuresti, ea sustinand ca acesta nu primise aviz de la minister si a operat doar in baza unei parafe. Pintea a mai spus ca o pune pe ganduri faptul ca italianul a reusit sa profeseze, desi ar fi trebuit sa demonstreze la angajare ca are drept de libera practica si sa prezinte multe alte documente.

DASAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

DOSAR PENAL in rem in cazul falsului chirurg italian care OPERA fara drept in mai multe clinici din Bucuresti

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in cazul falsului chirurg italian. Acestia s-au sesizat in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului.

Un medic fals, care sustinea ca e specializat in chirurgia plastica, a operat la mai multe clinici din Romania fara a avea studii de medicina: Am tresarit cand am vazut ca nu stie sa-si puna manusile!

Un medic fals, venit din strainatate si care sustine ca este specializat in chirurgia plastica, opereaza de un an la mai multe clinici din Bucuresti, potrivit unei investigatii a jurnalistilor de la.

Ministrul Sanatatii, despre cazul medicului fals care a operat in Romania: Cei care l-au angajat, l-au angajat ilegal (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a reactionat, marti, in cazul medicului fals care a operat la mai multe clinici din Capitala fara a avea studii de medicina. Ministerul Sanatatii nu a dat.

Adina Alberts, dezvaluiri incendiare despre escrocul care se dadea medic: El insela in mai multe privinte pe cei din jur

Celebrul chirurg estetician Adina Alberts 50 de ani) a vorbit despre escrocul italian care s-a dat drept medic plastician si a operat pacienti la mai multe clinici din Bucuresti. intr-o interventie telefonica.

Un italian cu opt clase a convins mai multe clinici din Romnia ca este chirurg plastician si a facut zeci de operatii

Timp de un an, un italian cu opt clase condamnat la inchisoare cu suspendare in Italia dupa mai multi ani in care a mintit ca este medic profitand ca avea acelasi nume de familie cu al unui cardiolog, a reusit sa opereze in mai multe clinici din Bucuresti, inclusiv la Spitalul Monza. Dupa ce a fost condamnat, barbatul a fugit din Italia, venind in Romania, sub o alta identitate, si a primit aviz de la Ministerul Sanatatii pentru a profesa ca chirurg plastician, scrie Libertatea.

Procurorii au deschis dosar penal in rem in cazul escrocului italian, care a operat in mai multe spitale din Romania

Procurorii de la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1 au deschis un dosar penal in rem in urma sesizarii depuse de reprezentantii Colegiului Medicilor, dupa ce falsul chirurg italian a fost descoperit i.

Directia de Sanatate Publica recunoaste ca i-a dat cod de parafa italianului care s-a dat drept medic in Romania si anunta primele masuri in acest caz

Directia de Sanatate Publica reactioneaza in cazul falsului medic italian, care a ajuns sa opereze in mai multe spitale din Romania. Codul de parafa atribuit domnului Matteo Politi a fost eliberat in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )