Libnet.ro
UNICEF

05:15

Cazul piromanului din Capitala. Un barbat a fost ridicat de politisti dintr-un mall (FOTO)

B1 B1,
Cazul piromanului din Capitala. Un barbat a fost ridicat de politisti dintr-un mall (FOTO)

Un barbat a fost ridicat dintr-un mall din Capitala si este audiat la Sectia 4 de Politie in legatura cu incendierea a opt masini, la finalul saptamanii trecute. El ar fi fost reclamat de paznicii. continuă pe B1

Bazinul de inot din cadrul complexului Lia Manoliu din Capitala a fost inchis. Nu se stie daca va mai fi redeschis vreodata

Bazinul de inot din cadrul complexului Lia Manoliu din Capitala a fost inchis si nu se stie daca va mai fi redeschis vreodata. Ministerul Tineretului si Sportului a luat aceasta decizie dupa ce zilele.

Asistentii, infirmierii si biologii de Institutul Marius Nasta din Capitala au intrerupt lucrul. Acestia sunt nemultumiti de sporurile pe care le primesc

Protest spontan miercuri la Institutul Marius Nasta din Capitala! Asistentii, infirmierii si biologi de aici au intrerupt lucrul si au iesit in curtea spitalului pentru a protesta fata de regulamentul de.

Cadavrul unei femei de 64 de ani, ridicat de politisti din biserica inainte de inmormantare

Politistii de investigatii criminale si lucratorii de la Serviciul de Medicina Legala Vaslui au descins intr-o biserica din localitatea Muntenii de Jos, unde o femeie de 64 de ani urma sa fie inmormantata. Cadavrul a fost ridicat de pe nasalii si transportat la morga.

Incident in Capitala: Un sofer a fost injunghiat de un alt conducator auto. Victima a fost transportata la spital, iar agresorul este audiat de politisti

Un incident a avut loc, marti, in Sectorul 3 din Capitala, fiind implicati doi conducatori auto. Unul dintre ei l-a injunghiat pe celalalt si a diparut, relateaza News. ro. Victima a fost transportata la spital, iar politistii au identificat agresorul, care a fost dus la audieri la sectia 7 Politie.

Asistentii, infirmierii si biologii de Institutul Marius Nasta din Capitala au intrerupt lucrul. Acestia sunt nemultumiti de sporurile pe care le primesc (VIDEO)

UPDATE:La scurt timp, ministrul Sanatatii, Sorina Pintea, a vorbit despre protestul spontan de la institutul Marius Nasta din Bucuresti. Ministrul a declarat ca stie despre problemele de acolo, dar.

Rasturnare de situatie in cazul accidentului din Neamt, soldat cu 9 morti

Ioan Popescu, seful ITM Neamt, a declarat ca, din primele cercetari, toti muncitorii din microbuz munceau la negru. Toate cele 10 victime lucrau la negru, la plantat de brad si molizi, in doua localitati de.

IGPR: 46 de biciclete de lux furate din strainatate au fost recuperate

IGPR a anuntat joi ca 46 de biciclete de lux furate din strainatate au fost recuperate in urma coope.

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost prezentat la Bucuresti

Lamborghini Urus, cel mai rapid SUV din lume, a fost lansat in Romania, la un pret de pornire de 206. 000 euro cu TVA. Primele masini vor ajunge pe sosele in a doua jumatate a anului.

Un sat din Tulcea a fost acoperit de ape. Oamenii se deplaseaza cu barcile - VIDEO

Inundatiile fac ravagii in sud-estul tarii. in Alexandria, digul unui lac e pe punctul de a ceda, iar un sat din Tulcea a fost acoperit de ape. Locuitorii din Patlageanca nu mai pot merge pe strada decat cu.

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )