Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cadavrul unei femei de 64 de ani, ridicat de politisti din biserica inainte de inmormantare

Adevărul Adevărul,
Cadavrul unei femei de 64 de ani, ridicat de politisti din biserica inainte de inmormantare

Politistii de investigatii criminale si lucratorii de la Serviciul de Medicina Legala Vaslui au descins intr-o biserica din localitatea Muntenii de Jos, unde o femeie de 64 de ani urma sa fie inmormantata. Cadavrul a fost ridicat de pe nasalii si transportat la morga. continuă pe Adevărul

Pretul aurului va urca la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani

Cotatia aurului va urca pana la cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani, daca va izbucni un razboi comercial global, anticipeaza Rick Rule, director executiv al administratorului de active Sprott U. Holdings Inc. , citat de Bloomberg.

Productia de petrol a Rusiei, la cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni

Productia de petrol a Rusiei a crescut usor in martie, pana la 10,97 milioane barili pe zi, cel mai ridicat nivel din ultimele 11 luni si totodata peste cota convenita in acordul global pentru reducerea productiei de titei, arata datele publicate luni de Ministerul Energiei din Rusia, transmite Reuters, conform Agerpres.

DOLIU in lumea muzicala Romaneasca! Un important artist a murit, dupa 45 de ani dedicati scenei! Din pacate este vorba chiar despre...

Violonistul Dan Enasescu, membru al Filarmonicii George Enescu din 1972, s-a stins la varsta de 67 de ani. Filarmonica George Enescu anunta cu deosebita tristete disparitia exceptionalului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )