Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cazul Sova, din nou la CCR. De ce sesizarea PNL are sanse minime

Adevărul Adevărul,
Cazul Sova, din nou la CCR. De ce sesizarea PNL are sanse minime

Judecatorii Curtii Constitutionale iau astazi in discutie constitutionalitatea Hotararii prin care Senatul a respins, pe 25 martie, avizul pe care DNA l-a cerut pentru incuviintarea arestarii preventive a senatorului PSD Dan Sova. continuă pe Adevărul

Libertatea lui Dan Sova, la mana CCR. Cazul lui ajunge azi din nou pe masa magistratilor

Cazul Sova ajunge astazi din nou pe masa Curtii Constitutionale. Judecatorii discuta sesizarea PNL cu privire la hotararea Senatului de a nu incuviinta arestarea parlamentarului Dan.

CCR discuta astazi sesizarea PNL privind hotararea Senatului in cazul Sova

Curtea Constitutionala va discuta, miercuri, sesizarea PNL privind neconstitutionalitatea hotararii Senatului in cazul solicitarii DNA de incuvintare a arestarii lui Dan Sova.

CCR: Hotararea Senatului in cazul Sova NU este constitutionala. Tariceanu: Senatul va respecta decizia Curtii. PNL cere reluarea votului

Update 13. 20 - PNL cere reluarea votului in cazul Sova. Update 13. 03 - Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca institutia pe care o conduce se va conforma deciziei Curtii Constitutionale in.

Ponta despre cazul Sova: Senatul sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea

Senatul sa aplice decizia CC in cazul Sova, oricare ar fi aceea, a declarat premierul Victor Ponta. Senatul trebuie sa aplice decizia Curtii Constitutionale, oricare este aceea. Senatul va respecta decizia Curtii.

Alina Gorghiu critica reactia premierului in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi: Ponta ar trebui sa fie solidar cu persoanele terorizate de Gheorghe Nichita

Reactia premierului Victor Ponta in ceea ce priveste cazul primarului din Iasi a fost criticata de Opozitie. Raspunsul lui Victor Ponta depaseste orice cinism, este de parere sefa PNL, Alina Gorghiu.

Mircea Cartarescu: In acest moment mi se pare inutil sa militez pentru trecerea ICR din nou sub presedintie: tot sub USL ar fi

Mircea Cartarescu avertizeaza ca ICR-ul lui Radu Boroianu este un simptom al unui stat care, in lipsa desavarsita a unui presedinte care sa echilibreze lucrurile, se inclina periculos, din nou, catre zona gri a politicianismului interlop. Prietenii ma intreaba de ce nu continuu initiativa din iarna de a milita pentru trecerea ICR din nou sub presedintie. In acest moment mi se pare inutil: tot sub USL ar fi, a scris Cartarescu, pe contul sau de Facebook.

Maria Marinescu divorteaza din nou

Maria Marinescu divorteaza din nou de sotul ei, Frank Colin, aflat de doi ani intr-o inchisoare din Franta, dupa ce anul trecut a renuntat la procesul de divort fiind convinsa ca partenerul ei va fi eliberat. Iata ce s-a intamplat.

Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter

Momentan nu se stie daca sunt de vina autoritatile anti-piraterie, dar un lucru este sigur, website-ul The Pirate Bay este din nou offline. The Pirate Bay s-a perindat pe foarte multe domenii in ultimii ani. Cel mai recent dintre ele a fost ThePirateBay. se. Se pare insa ca si acesta a incetat astazi sa mai functioneze. [] Din motive necunoscute, The Pirate Bay a cazut din nou in eter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Portretul fostului preot Arsenie Boca ar fi inceput din nou sa planga. Cum explica oamenii indicentul si ce spune Biserica

Tabloul Parintelui Arsenie Boca din satul vasluian Puscasi a inceput din nou sa lacrimeze, in aceasta dimineata. Vestea s-a raspandit repede printre localnici, dar si in satele vecine, asa ca zeci de.

Iohannis cheama din nou liderii partidelor politice la Cotroceni, sa discute despre legea Big Brother

Klaus Iohannis ii cheama din nou la Cotroceni pe liderii partidelor politice. Presedintele vrea sa discute cu acestia despre legea Big Brother. Curtea Constitutionala a decis, in ianuarie, ca legea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )