Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cazul unei femei care a fost blestemata de mama. Ce s-a intamplat l-a socat si pe parintele Cleopa

Antena3 Antena3,
Cazul unei femei care a fost blestemata de mama. Ce s-a intamplat l-a socat si pe parintele Cleopa

Blestemul de mama este unul dintre cele mai puternice blesteme. Parintele Cleopa, unul dintre cei mai cunoscuti duhovnici ai Romaniei, a vorbit in timpul vietii despre cat de puternic este acest. continuă pe Antena3

Stirile ProTV: Legea darii n plata s-ar putea modifica din nou. Patania unei femei care a luat n 2007 un credit n franci elvetieni

Legea darii in plata, adoptata acum 2 ani, s-ar putea modifica din nou, dupa ce in Parlament au fost depuse recent mai multe amendamente. Cativa parlamentari anunta conditii mai clare pentru oamenii care vor sa dea casa bancii si sa scape de creditele pe care nu le mai pot duce.

Marturiile tulburatoare ale unei femei deportate in Siberia: Mancam cartofii cu tot cu coaja ca sa fiu mai satula

Basarabenii care au indurat deportarea in regimul stalinist au evocat in amintirile lor vremurile teribil de grele pe care le-au trait. Sa fii trimis in pribegie, doar cu ce apuci sa pui pe tine si cateva.

Blonda de la Rutiere rupe tacerea. Cum a reusit sa prinda un infractor care a furat telefonul unei femei

Pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne a aparut, zilele trecute, mesajul unei femei care ii transmitea multumiri unei politiste de la Rutiera, pentru ca reusise sa-i prinda in timp record pe ho.

Sophia Florsch, ranita ntr-un accident din Formula 3: Am supravietuit cu bine unei operatii care a durat 11 ore

Pilotul Sophia Florsch, victima a unui accident la Grand Prix-ul de Formula 3 de la Macao, a transmis primul mesaj pe retelele de scializare dupa ce a fost operata timp de 11 ore la coloana vertebrala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2157 seconds )