Libnet.ro
UNICEF

21:30

Cazurile Elenei Udrea si Alinei Bica, reexaminate

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cazurile Elenei Udrea si Alinei Bica, reexaminate

Cererile de acordare a statutului de refugiat politic in Costa Rica formulate de catre Elena Udrea si Alina Bica vor fi rediscutate dupa ce Tribunalul Administrativ pentru Imigratie a anulat o prima rezolutie care le respingea solicitarile, scrie presa din Costa Rica, citand declaratiile avocatei lui Udrea si Bica. continuă pe Ziarul Bursa

Instanta suprema a ramas in pronuntare pe cererea Alinei Bica de suspendare a executarii pedepsei

Inalta Curte de Casatie si Justitie iCCJ) a ramas in pronuntare, miercuri dupa-amiaza, cu privire la suspendarea executarii pedepsei formulate de avocatii Alinei Bica in dosarul in care a fost condamnata la 4 ani de inchisoare pentru favorizarea faptuitorului.

FOTO. Logodnicul Elenei Udrea a publicat o noua poza cu fetita lor

A trecut mai mult de o saptamana de cand judecatorii din Costa Rica au decis ca Elena Udrea si Alina Bica sa ramana in arest pana la extradare. intre timp, Romania a informat oficial magistratii.

Fratii Gardean, judecati pentru ca i-ar fi dat mita Elenei Udrea, au scapat de proces pentru ca faptele s-au prescris

Procesul penal in care fratii Adrian si Miron Gardean, din Hateg, erau judecati pentru dare de mita fostului ministru al Dezvoltarii Regionale si Turismului Elena Udrea, intr-un dosar disjuns din cel cunoscut cu numele Gala Bute, a incetat la Tribunalul Hunedoara, dupa ce instanta a constatat ca faptele penale s-au prescris, transmite Agerpres.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )