Libnet.ro
UNICEF

16:30

CCR obliga Guvernul sa dubleze alocatiile pentru copii, asa cum se promitea inainte de pandemie

România Liberă România Liberă,
CCR obliga Guvernul sa dubleze alocatiile pentru copii, asa cum se promitea inainte de pandemie

CCR a decis, miercuri, ca legea care anula OUG 22020, prin care se amana dublarea alocatiilor pentr. continuă pe România Liberă

Curtea Constitutionala respinge contestatia Guvernului si da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Seizarea Guvernului Orban privind dublarea alocatiilor pentru copii a fost respinsa miercuri de Curtea Constitutionala. Astfel, CCR a decis ca este constitutionala legea prin care era respinsa Ordonanta Guvernului prin care dublarea alocatiilor era amanata pana la 1 august. Premierul Ludovic Orban a sustinut in mai multe randuri ca nu este posibila dublarea alocatiilor, efortul financiar fiind de 7 miliarde de lei. Prima reactie a ministrului Finantelor: Legea trecuta prin Parlament nu are stabilita sursa de finantare. Socialistii sa-si asume ca au votat o lege neconstitutionala.

Lovitura pentru Guvern. CCR da unda verde pentru dublarea alocatiilor

Curtea Constitutionala obliga Guvernul sa dubleze alocatiile in plina criza. CCR a decis miercuri sa respinga sesizarea Executivului pe aceasta tema.

FLORIN CITU: Marcel Ciolacu, din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, santajeaza Guvernul

Florin Citu a afirmat ca Marcel Ciolacu, din functia de presedinte al Camerei Deputatilor, santajeaza Guvernul si ameninta Executivul ca il matura daca nu dubleaza alocatiile pentru copii.

Vesti bune pentru copii. Dublarea alocatiilor, posibila inainte de 1 august

Alocatiile copiilor ar putea fi dublate inainte de 1 august! Curtea Constitutionala va discuta astazi sesizarea Guvernului privind intrarea imediata in vigoare a legii.

CCR da unda verde dublarii alocatiilor pentru copii

Curtea Constitutionala a Romaniei a decis astazi ca legea care anula OUG 22020, prin care era amanata pana la 1 august dublarea alocatiilor acordate copiilor, este constitutionala.

Reteta de inghetata fara zahar. Este ideala pentru copii si se prepara in mai putin de 5 minute

Zilele calduroase de vara sunt mai frumoase cand te rasfeti cu o cupa rece de inghetata, nu-i asa? Ei bine, afla ca iti poti face aceasta pofta si fara sa acumulezi kilograme in plus. Miruna Lica, food blogger, are o reteta extrem de simpla, pe baza de fructe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )