Libnet.ro
UNICEF

20:30

Cea mai batrana dominatoare din lume are 90 de ani, a fost initiata in sadomasochism de sotul ei si a avut un Contract de prostitutie conjugala

Adevărul Adevărul,
Cea mai batrana dominatoare din lume are 90 de ani, a fost initiata in sadomasochism de sotul ei si a avut un Contract de prostitutie conjugala

Cea mai batrana dominatoare din lume, Catherine Robbe-Grillet, implineste peste trei zile 90 de ani si are o poveste de viata care face ca Fifty Shades of Grey sa para un film Disney. A fost initiata in sadomasochism de sotul ei, scriitorul si regizorul francez Alain Robbe-Grillet, un sadic declarat, a scris carti pe aceasta tema si spune ca nu ia niciodata bani pentru sesiunile sale. continuă pe Adevărul

Cum arata acum si ce face la 19 ani, cea mai frumoasa fetita din lume. Nu mai e blonda si nu ai fi zis ca va arata asa la adolescenta

Cand avea 4 ani, a fost incoronata drept cea mai frumoasa fetita din lume, gratie acestei fotografii, care a facut inconjurul lumii. Se intampla in 2005 si a fost remarcata gratie unei defilari pentru Jean Paul Gaultier.

Cola si jocuri de societate: O femeie de 117 ani a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia

O femeie japoneza in varsta de 117 care are o slabiciune pentru sucuri carbogazoase si ciocolata a devenit cea mai batrana persoana care a trait vreodata in Japonia, relateaza The Guardian.

Cel mai bizar lac din lume. Este roz, iar oamenii de stiinta au facut acum descoperirea uluitoare

Lacul Hillier, care este situat pe coasta de vest a Australiei, este unul dintre cele mai fascinante cateva lacuri roz de pe Terra. Privit din aer, lacul pare a arata ca o guma de mestecat. insa de ce are aceasta culoare? Cel mai bizar lac din lume in anul 2015, o echipa de cercetatori care .

Ancheta Cele mai mari banci din lume, acuzate ca au spalat sume uriase de bani ani de zile

Sume astronomice de bani murdari au trecut ani de zile prin cele mai mari institutii bancare din lume, dezvaluie o investigatie internationala a Consortiului International al Jurnalistilor de Investigatie ICIJ), care denunta insuficientele de reglementare din sectorul bancar.

Cea mai importanta componenta din computerul tau tocmai a devenit mai buna

Cand mi-am facut primul calculator asa cum am vrut, cei mai multi mi-au spus ca orice ar fi sa nu ma zgarcesc la placa video. Asta era acum mai bine de un deceniu. in 2020, Nvidia, cel mai mare producator de placi grafice, a anuntat un model nou. Dar acum nu mai e vorba doar de jocuri video.

Cele mai bune fotografii de nunta din lume

Va prezentam astazi 20 dintre cele mai frumoase fotografii de nunta, imagini surprinse de fotografi celebri care le-au fost alaturi in cea mai fericita zi din viata pana si marilor vedete de la Hollywood! .

ANALIZA BLOOMBERG: Peste 60.000 de disponibilizari in bancile din lume, anul acesta

Institutiile de credit reiau taierile de posturi, iar totalul locurilor de munca eliminate este estimat la 80. 000 in 2020 - cel mai ridicat nivel din ultimii cinci ani Disponibilizarile pe care le fac bancile in 2020 vor atinge un nivel important, cel mai ridicat din ultimii cinci ani, potrivit unei analize Bloomberg, care precizeaza ca, dupa o pauza generata de pandemia de Covid-19, institutiile de credit majore, de la Citigroup Inc. din SUA pana la HSBC Holdings Plc din Marea Britanie, au reluat taierile de posturi, iar numarul locurilor de munca eliminate anuntate pana acum au ajuns la un total de 63. Conform sursei, disponibilizarile din industria bancara globala vor depasi, in 2020, cifra de anul trecut aproape 80. 000), atingand astfel cel mai ridicat nivel de dupa 2015.

Probabil e cel mai simplu si mai dietetic tort din lume. Recomandarea facuta de dr. Mihaela Bilic

Cunoscutul nutritionist Mihaela Bilic recomanda tortul de mere. Servit cu inghetata, crema de vanilie sau frisca poate fi un desert de zile mari, sustine dr. Bilic.

Studentii Universitatii Spiru Haret beneficiaza de cea mai puternica platforma de E-learning din lume

Universitatea Spiru Haret foloseste, inca din 2006, cea mai performanta platforma educationala din lume. Liderul indisputabil in domeniul E-learning esteplatforma Blackboard, dezvoltata de cea mai puternica institutie mondiala, in domeniul serviciilor si tehnologiei educationale, cu peste 100 de milioane de utilizatori globali.

Cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, cuprinsa de flacari VIDEO

Un incendiu a distrus o parte din cea mai veche si cunoscuta universitate din Africa, Makerere, din capitala Ugandei, Kampala. inca nu se stie daca exista si victime. inregistrari video aparute pe retelele sociale arata flacarile ce au cuprins blocul administrativ al universitatii, care dateaza din anii 40.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )