Libnet.ro
UNICEF

01:06

Cea mai buna metoda sa slabesti mai usor

Antena3 Antena3,
Cea mai buna metoda sa slabesti mai usor

Persoanele care incearca sa piarda cateva kilograme si care vor sa se mentina mai slabe ar trebui sa se urce zilnic pe cantar si sa-si urmareasca evolutia greutatii de-a lungul timpului, conform unui. continuă pe Antena3

Germania a inchis cea mai veche centrala nucleara din tara. Care este planul de viitor

Germania a inchis in acest weekend cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reactoarele nucleare pana in 2022 .

Adevarul Live, ora 14:00. Playful parenting: cea mai frumoasa metoda prin care parintele poate afla ce se petrece in sufletul copilului sau

Jocul este o parte esentiala din limbajul copiilor in primii ani de viata, dar parintii uita adesea cum sa iasa din lumea de adult si sa priveasca lucrurile prin ochii celor mici. Otilia Mantelers, expert certificat in Playful Parenting, vine in studioul Adevarul Live pentru a explica in ce consta puterea vindecatoare a interactiunii prin joc dintre copil si parinte, un limbaj mult mai complex decat ne-am putea inchipui.

Cea mai mare greseala comisa de cei care folosesc lentile de contact

Lentilele de contact, cu sau fara dioptrii, colorate sau nu, au devenit tot mai populare datorita comoditatii pe care o ofera, insa necesita o ingrijire sporita pe care nu toti purtatorii o ofera), scrie lyla. ro.

Un roman in cea mai dificila cursa de anduranta din lume

Sportivul Toma Coconea din Petrosani se pregateste sa participe, pentru a saptea oara, la cea mai dificila cursa de anduranta din lume, care se va desfasura in Muntii Alpi, peste exact o saptamana.

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Germania: Cea mai veche centrala nucleara a fost inchisa

Cea mai veche centrala nucleara din Germania aflata inca in functiune a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica. Decizia face parte dintr-un plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la.

Cea mai veche centrala nucleara din Germania a fost iNCHISA

Cea mai veche centrala nucleara dintre cele aflate in functiune in Germania a fost inchisa in noaptea de sambata spre duminica, in cadrul unui plan initiat in urma cu patru ani de a renunta la toate reac.

Germania inchide cea mai veche centrala nucleara din tara

Centrala atomica Grafenrheinfeld, cea mai veche din Germania, si-a incetat sambata, definitiv, activitatea, conform unui plan stabilit de Guvern dupa catastrofa de la centrala nucleara japoneza Fukushima.

Cea mai consumata bautura alcoolica in functie de regiunea in care traiesti. Topul preferintelor la nivel mondial

Cercetatorii americani au realizat un studiu al consumului de bauturi alcoolice la nivel mondial. Preferintele consumatorilor sunt foarte diferite, in functie de regiunea in care traiesc.

Cine este cea mai sexy vedeta vegetariana din lume, in 2015, aleasa de PETA

Reprezentantii organizatiei PETA People for the Ethical Treatment of Animals) au alcatuit topul celor mai sexy vedete vegetariene din lume in 2015, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de Mediafax. Astfel, Miley Cyrus a fost desemnata cea mai sexy vedeta vegetariana din lume pe anul 2015.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2257 seconds )