Libnet.ro
UNICEF

20:00

Cea mai mare greseala comisa de cei care folosesc lentile de contact

Antena3 Antena3,
Cea mai mare greseala comisa de cei care folosesc lentile de contact

Lentilele de contact, cu sau fara dioptrii, colorate sau nu, au devenit tot mai populare datorita comoditatii pe care o ofera, insa necesita o ingrijire sporita pe care nu toti purtatorii o ofera), scrie lyla. ro. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: PNL se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Cu un PNL mai puternic, Romaniei ii va fi mai bine

In cadrul unei intalniri cu liberalii vranceni, co-presedintele PNL Alin Gorghiu le-a spus acestora ca PNL este partidul care se bucura de cea mai mare incredere din partea romanilor. Azi la Focsani,.

Compania olandeza Ahold cumpara Delhaize, proprietarul retelei Mega Image, in cea mai mare tranzactie din retail din ultimii 10 ani

Compania olandeza Royal Ahold a preluat Delhaize Group, proprietarul retelei Mega Image. Olandezii vor prelua lantul de 423 de magazine contra unei sume estimate la circa 9,31 de miliarde de euro si este cea mai mare.

Motivarea angajatilor este cea mai mare provocare a antreprenorilor din Moldova

Peste 45% din oamenii de afaceri din regiunea Moldovei considera ca dezvoltarea si motivarea personalului este cea mai importanta problema legata de activitatea curenta a firmelor. Alte aspecte critice pentru afaceri sunt managementul si coordonarea echipei aproape 40%) si recrutarea si selectia de personal 35%). Pe de alta parte, antreprenorii din regiunea Moldova considera, in proportie de 50%, ca domeniul in care au nevoie sa acumuleze cat mai multa experienta este cel strategic.

(P) Motivarea angajatilor este cea mai mare provocare a antreprenorilor din Moldova

Peste 45% din oamenii de afaceri din regiunea Moldovei considera ca dezvoltarea si motivarea personalului este cea mai importanta problema legata de activitatea curenta a firmelor.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar, la inceputul anului, Cristian Dinca, fondator si CEO al companiei de software DCS + Travel Technologies, a vandut un pachet minoritar catre fondul de investitii german Earlybird Venture Capital.

El a creat cea mai mare companie de software pentru turism din Romania. Nici macar nu are oameni de vanzari

Toate agentiile mari de turism din Romania folosesc softurile create de compania lui. Pana acum nu a avut oameni de vanzari pe Romania si pana in urma cu cateva luni nici nu a aparut in presa. O companie care a crescut mult ramanand insa discreta. Iar,.

Cea mai mare retea infractionala de importuri in regim cargo din Romania, destructurata

ACTUALIZARE 13:48 Politistii au efectuat astazi 86 de perchezitii, in Bucuresti, Ilfov si Constanta, care au vizat un grup infractional care ar fi creat una dintre cele mai mari retele de importuri in regim cargo din Romania.

Cea mai mare ie din Romania va fi croita, la Targoviste, de Ziua Universala a Iei

Miercuri, in ziua de Sanziene, care a devenit de cativa ani Ziua Universala a Iei, un grup de entuziasti de la Clubul Victoriosilor, cu ajutorul colaboratorilor, incearca sa stabileasca un record national.

Aerostar, cea mai mare apreciere de la BVB

Actiunile Aerostar Bacau s-au apreciat cu 19,04%, in perioada 17-24 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament de la Bursa de Valori Bucuresti, fiind urmate de titlurile SIF Hoteluri +12,79%) si Comelf Bistrita +9,37%).

Actiunile Carpatica, cea mai mare apreciere din BET-XT

Titlurile Bancii Comerciale Carpatica BCC) s-au apreciat cu 4,26%, in perioada 16-23 iunie, raportat la moneda euro, reprezentand cel mai bun plasament din cadrul indicelui extins al BVB, BET-XT.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3355 seconds )