Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cea mai buna prietena a Elenei Udrea, avere de 4,5 milioane de dolari la Miami

Antena3 Antena3,
Cea mai buna prietena a Elenei Udrea, avere de 4,5 milioane de dolari la Miami

Este una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Udrea si are o avere de 4,5 milioane de dolari la Miami. Cazul Narcisei Mirica a fost prezentat marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Narcisa. continuă pe Antena3

HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe langa procesorul Snapdragon 810 care incingea carcasa metalica la temperaturi periculoase, nici camera foto nu s-a dovedit a fi stralucita, in ciuda celor 20 de megapixeli. HTC Aero ar putea fi smartphone-ul care sa spele rusinea taiwanezilor. [] HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

Documentarul despre viata artistei Amy Winehouse, incasari uriase la debut si cea mai buna lansare pe teritoriul britanic

Filmul Amy despre viata artistei britanice Amy Winehouse a inregistrat un succes urias in Marea Britanie, devenind documentarul britanic cu cele mai mari incasari la debut si al doilea film documentar cu cea.

FOTO Amintiri din Epoca de Aur. Unde se vindea cea mai buna inghetata, cum se petrecea la birou si ce gaseai la Plimba tava

La 25 de ani de la caderea comunismului, imaginile din Epoca de Aur inca mai trezesc nostalgii. Cea mai buna inghetata pe care o gaseai la chioschiurile de la orice colt de strada, preparatele de la Gospodina, sticlele cu lapte pentru care se statea de cu seara la cozi interminabile si iesirile la terase alaturi de prieteni sunt doar cateva dintre amintiri.

SUA, campioana mondiala la fotbal. Care a fost cea mai buna de pe teren

Statelor Unite ale Americii a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin, dupa ce s-a impus, in ultimul act, in fata reprezentativei Japoniei, cu scorul de 5-2 4-1). Americanii au castigat al treilea lor titlu din istorie la Vancocuver.

Niculescu a acces in optimi la Wimbledon si si-a egalat cea mai buna performanta la un Grand Slam

Niculescu o va intalni in runda urmatoare pe castigatoarea meciului Timea Bacsinszky Elvetia, cap de serie numarul 15) - Sabine Lisicki Germania, favorita 18).

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in turul 3

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in turul 3 al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Elevul care se pregateste de admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: Mi se pare ca BAC-ul mai mult te prosteste. Nu e un examen de inteligenta, e doar un examen in care ti se testeaza memoria

Andrei este unul dintre absolventii Colegiului National Mircea cel Batran din Ramnicu Valcea care spune despre examenul de maturitate ca nu este o testare de inteligenta, ci una in care se testeaza.

Subiectiv: Ce afaceri invarte iubitul Elenei Udrea

Presupusul iubit al Elenei Udrea care a aparut zilele trecute in ipostaze intime alaturi de Elena Udrea a detinut, in urma cu 10 ani celebra fabrica de conserve din carne Romconserv Caracal, care a fost preluata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )