Libnet.ro
UNICEF

14:30

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in optimi

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in optimi al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna. continuă pe Antena3

Monica Niculescu este la cea mai buna performanta la Wimbledon. S-a calificat in turul 3

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat sambata in turul 3 al turneului de tenis pe iarba de la Wimbledon, al 3-lea Grand Slam al anului. Monica Niculescu a eliminat-o pe cehoaica Kristyna.

Niculescu a acces in optimi la Wimbledon si si-a egalat cea mai buna performanta la un Grand Slam

Niculescu o va intalni in runda urmatoare pe castigatoarea meciului Timea Bacsinszky Elvetia, cap de serie numarul 15) - Sabine Lisicki Germania, favorita 18).

Monica Niculescu, in turul al treilea la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Jana Cepelova

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu a invins-o pe Jana Cepelova Slovacia), cu 6-3, 6-3, joi, si s-a calificat in premiera in turul al treilea al turneului pe iarba de la Wimbledon, al treilea de Mare.

Elevul care se pregateste de admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: Mi se pare ca BAC-ul mai mult te prosteste. Nu e un examen de inteligenta, e doar un examen in care ti se testeaza memoria

Andrei este unul dintre absolventii Colegiului National Mircea cel Batran din Ramnicu Valcea care spune despre examenul de maturitate ca nu este o testare de inteligenta, ci una in care se testeaza.

Cat costa televizorul cu cea mai buna imagine de pe piata

LG EG9600 promite sa fie cel mai bun LCD de pe piata, insa vine si la un pret pe masura. Culorile sunt vii si arata bine indiferent de cata lumina este in camera. Ecranul curbat duce insa la aparitia.

Monica Niculescu s-a calificat in turul al treilea la Wimbledon

Monica Niculescu s-a calificat in premiera in turul al treilea al turneului pe iarba de la Wimbledon, dupa ce a invins-o joi pe Jana Cepelova din Slovacia, cu 6-3, 6-3, informeaza Mediafax. Romanca s-a impus.

Bacalaureat 2015 Valcea. Elev care se pregateste pentru admiterea la cea mai buna scoala de actorie din lume: Mi se pare ca BAC-ul mai multe te prosteste

Peste 3 400 de absolventii de clasa a XII-a din judetul Valcea au sustinut vineri ultima proba scrisa a examenului de Bacalaureat 2015. Pentru ca subiectele au fost mai usoare la ultima proba, unii dintre elevi au iesit din sali in jurul orei 10. Desi primele rezultate la BAC 2015 se vor afisa abia marti, cei mai buni elevi din Valcea nu isi fac probleme ca nu vor fi admisi la facultati din Marea Britanie, Danemarca ori SUA.

Cea mai stranie legenda a unei unei manastiri. Calugarul Nicodim a trecut miraculos Dunarea la romani plutind pe mantia calugareasca

Manastirea Vodita din judetul Mehedinti este cea mai veche ctitorie voievodala atestata documentar si totodata primul asezamant monahal din tara noastra administrat autonom dupa regulile bisericii orientale stabilite de Sfantul Vasile cel Mare.

Cum ne revenim dupa o dezamagire in dragoste si care este cea mai mare greseala pe care o facem cand suferim - sfaturile psihologului

Psihologii spun ca, dupa ce esti tradat in dragoste, este normal sa simti durere, furie, confuzie. Cum sa treci peste doliul sufletesc? Adevarul va va prezinta sfaturile psihologilor: ce putem sa facem atunci cand simtim ca viata nu mai are sens.

Monica Niculescu arata ca infrangerea Simonei Halep a fost una dubioasa si obtine cel mai bun rezultat la Wimbledon

Jucatoarea Monica Niculescu s-a calificat, joi, in turul 3 la Wimbledon dupa o victorie in doua seturi la Jana Cepelova din Slovacia, sportiva care in primul tur a reusit surpriza si a eliminat-o pe Simona Halep, a 3-a favorita a turneului. Niculescu a invins-o fara dubii pe jucatoarea care a eliminat-o in doua seturi pe Halep in turul 1 de la Wimbledon, cu o cota la victorie de 11.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2173 seconds )