Libnet.ro
UNICEF

10:15

SUA, campioana mondiala la fotbal. Care a fost cea mai buna de pe teren

România Liberă România Liberă,
SUA, campioana mondiala la fotbal. Care a fost cea mai buna de pe teren

Statelor Unite ale Americii a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin, dupa ce s-a impus, in ultimul act, in fata reprezentativei Japoniei, cu scorul de 5-2 4-1). Americanii au castigat al treilea lor titlu din istorie la Vancocuver. continuă pe România Liberă

SUA, campioana mondiala la fotbal feminin

Nationala feminina a Statelor Unite a obtinut al treilea titlu mondial din istorie dupa cea mai spectaculoasa finala disputata pana acum la acest nivel. Printre cele sapte goluri, un record pentru o finala de Campionat Mondial feminin, americancele au avut si o reusita de la centrul terenului video la interior).

SUA e noua campioana mondiala la fotbal feminin. Presedintele Obama le-a felicitat pe jucatoarele americance

Echipa nationala feminina de fotbal a Statelor Unite ale Americii a devenit campioana mondiala, dupa victoria cu 5-2 in fata Japoniei, din finala de la Vancouver Canada).

Bacalaureat 2015 Geografie, Biologie, Chimie, Fizica Botosani. A fost cea mai usoara proba la BAC. Deja ma gandesc la facultate

Astazi elevii botosaneni au sustinut ultima proba de BAC din prima sesiune a acestui an. Majoritatea spun ca sunt multumiti de subiectele primite si ca pe ansamblu BAC-ul a fost destul de usor. Singurele materii care au dat batai de cap la Botosani au fost istoria si logica.

Bacalaureat 2015 Cluj. Tara unde examenul la Informatica se da pe hartie, nu pe PC: Proba de azi a fost cea mai dificila de la BAC

Bacalaureat 2015. Ultima zi de examen si multe materii. Sociologia si Anatomia li s-a parut usoara unor elevi de la Liceul Teoretic Gheorghe Sincai. Au iesit dupa o ora si jumatate de examen, s-au dus langa zidul de piatra ce-l inconjoara pe batranul Baba Novac si s-au apucat sa discute subiectele, dupa ce si-au aprins mult-asteptata tigara.

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

Cazinoul din Constanta, vazut prin ochii unui artist francez pasionat de cladirile abandonate: Cea mai impresionata cladire din Romania (FOTO)

Intr-un fotoreportaj, francezul Romain Veillon, pasionat de cladirile abandonate, a surprins Cazinoul din Constanta, despre care spune ca a fost cea mai mareata cladire din Romania. Precum o.

Caru' cu vedete: Mihaela Radulescu, poze de infarct in costum de baie! Arata incredibil; O iarta Radu Valcan ? Adela Popescu, cuprinsa de panica inainte de nunta!; Pamela Anderson - Cea mai dorita blonda de Marilyn incoace a implinit 49 de ani

Ce facea Andreea Esca, dimineata, in gradina, pe capita de fan? Andreea Esca s-a relaxat in aceasta dimineata, departe de Bucuresti, undeva la tara, intr-un peisaj idilic. Vedeta Pro tv a postat pe pagina de Facebook niste imagini care i-au facut pe toti fanii ei, aflati in orase, sa ofteze de invidie. Alec si Hilaria Baldwin - 3 ani de casatorie cu poze incantatoare de la nunta. Hilaria 31 de ani) si Alec Baldwin 57 de ani) au sarbatorit 3 ani de casatorie, iar Hilaria a tinut sa marcheze acest eveniment postand pe Instagram o serie de fotografii de la nunta care nu au mai fost publicate pana acum.

in Germania s-au inregistrat la sfarsitul saptamanii 40,3 grade Celsius: Este cea mai ridicata temperatura din 1881

Temperaturi record in Germania in weekendul care tocmai s-a incheiat. termomentrele au indicat 40,3 grade Celsius, cea mai ridicata temperatura din 1881, cand au inceput sa fie arhivate valorile inregistrate pe.

Pietele europene, in cea mai rea saptamana din 2015

Bursele europene au urmat un curs descendent vineri, incheind cea mai proasta saptamana din acest an, in conditiile in care investitorii asteptau rezultatul referendumului din Grecia, desfasurat ieri.

FOTO Amintiri din Epoca de Aur. Unde se vindea cea mai buna inghetata, cum se petrecea la birou si ce gaseai la Plimba tava

La 25 de ani de la caderea comunismului, imaginile din Epoca de Aur inca mai trezesc nostalgii. Cea mai buna inghetata pe care o gaseai la chioschiurile de la orice colt de strada, preparatele de la Gospodina, sticlele cu lapte pentru care se statea de cu seara la cozi interminabile si iesirile la terase alaturi de prieteni sunt doar cateva dintre amintiri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )