Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cea mai buna reteta de baclava

Adevărul Adevărul,
Cea mai buna reteta de baclava

Baclavaua este un desert foarte dulce, pe baza de miere, popular in zonele de sub dominatia Imperiului Otoman, in Asia, si in zonele apropiate, fiind recunoscut ca un desert specific turcesc. Desi inceputurile acestui desert sunt incerte, cel mai probabil a fost creat pentru prima data in bucataria imperiala a Palatului Topkapi. Urmeaza si tu pasii recomandati de noi pentru a prepara cea mai buna reteta de baclava. continuă pe Adevărul

Cea mai simpla reteta de mici. Cum gatim acasa unul din cele mai populare preparate din bucataria romaneasca

Pentru a fi siguri ca mititeii pe care ii serviti sunt suta la suta naturali, cel mai simplu este sa-i preparati acasa. Reteta este una extrem de usoara.

Cea mai simpla reteta de mici. Cum gatim acasa unul dintre cele mai populare preparate din bucataria romaneasca

Pentru a fi siguri ca mititeii pe care ii serviti sunt suta la suta naturali, cel mai simplu este sa-i preparati acasa. Reteta este una extrem de usoara.

Cum sa prepari cea mai buna turta dulce, dupa reteta-minune a Sandei Marin

Unul dintre dulciurile specifice sarbatorilor de iarna, turta dulce care a cucerit generatii de copii de-a randul cu gustul sau aromat. Este desertul potrivit pentru o cana cu ceai fierbinte, intr-o zi friguroasa pe care o petreci acasa alaturi de cei dragi.

Cea mai buna ora pentru sex: momentul zilei in care barbatii devin mai implicati emotional in actul amoros, iar femeile mai energice

Pe parcursul zilei, cantitatea de hormoni sexuali secretata in corpul femeilor si al barbatilor difera, asa ca dispozitia de a face dragoste este si ea situata pe trepte diferite de intensitate. Cu toate acestea, exista un moment al zilei ideal pentru facut dragoste.

Unde e Simona Halep in topurile anului: e cea mai buna jucatoare pe hard si face breakuri multe, dar e modesta la serviciu

Halep sta sus la numarul de breakuri realizate si la victoriile pe ciment, dar e clasata modest la serviciu si la meciurile cu jucatoare din Top 10.

GPS RL. Cea mai exclusivista matroana din lume a tras cortina

Fernande Grudet, sau Madame Claude, cum a fost cunoscuta cea care a domnit peste cea mai celebra retea de prostitutie de lux din Franta, s-a stins din viata la Nice, la varsta de 92 de ani.

Cea mai exclusivista matroana din lume a tras cortina

Fernande Grudet, sau Madame Claude, cum a fost cunoscuta cea care a domnit peste cea mai celebra retea de prostitutie de lux din Franta, s-a stins din viata la Nice, la varsta de 92 de ani.

Angela Merkel, personalitatea cea mai influenta a anului 2015, in opinia AFP

Cancelarul german Angela Merkel a fost personalitatea cea mai influenta sau marcanta a anului 2015, potrivit AFP, care pune astfel in lumina rolul central al sefei guvernului de la Berlin in criza migrantilor si.

Simona Halep, despre cea mai frumoasa amintire din 2015

Simona Halep se afla in linie dreapta cu pregatirea pentru noul sezon competitional, primul turneu la care va lua startul urmand sa fie cel de la Brisbane. Cea mai frumoasa amintire din acest an este turneul de la Indian Wells, acolo unde am triumfat prin incredere si lupta, a precizat numarul doi WTA.

Observator special pentru turisti, construit de Directia Silvica la Zimbraria de la Bucsani, cea mai mare din tara

Turistii care vor vizita Zimbraria Neagra din cadrul Ocolului Silvic Bucsani, cea mai mare din tara, vor putea in curand sa admire animalele in habitatul lor natural intr-un observator pe trei nivele. Muncitorii lucreaza deja la ridicarea sa, iar Directia Silvica Dambovita spera sa fie gata de Revelion.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )