Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cea mai buna reteta de ciocolata iti poate aduce O CASA in Statele Unite

Antena3 Antena3,
Cea mai buna reteta de ciocolata iti poate aduce O CASA in Statele Unite

Oricine are o reteta foarte buna de ciocolata poate castiga o casa in Statele Unite. O femeie care detine o afacere cu produse de ciocolata in Brooklyn, New York, ofera oamenilor o afacere dulce, cu o. continuă pe Antena3

Cea mai buna tastatura virtuala pentru iOS si Android este acum gratuita Flesky

Daca erati de mult timp in cautarea unei tastaturi virtuale eficiente si prietenoase, puteti inceta cautarile, deoarece Flesky este acum gratuita. Odata cu lansarea iOS 8, posesorii de iDevice-uri au beneficiat de o functie pe care utilizatorii de Android o aveau de foarte mult timp. Este vorba de suportul pentru tastaturi virtuale realizate de terti. [] Cea mai buna tastatura virtuala pentru iOS si Android este acum gratuita Flesky Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe langa procesorul Snapdragon 810 care incingea carcasa metalica la temperaturi periculoase, nici camera foto nu s-a dovedit a fi stralucita, in ciuda celor 20 de megapixeli. HTC Aero ar putea fi smartphone-ul care sa spele rusinea taiwanezilor. [] HTC Aero ar putea fi telefonul cu cea mai buna camera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Fotbal feminin. Cine e cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015

Carli Lloyd, care a inscris o tripla in finala castigata de selectionata SUA in fata reprezentativei Japoniei 5-2), a fost desemnata, duminica, cea mai buna jucatoare a Cupei Mondiale 2015 de catre.

Cea mai buna imagine cu planeta Pluton

NASA s-a tinut de cuvant si a publicat o noua imagine, mult mai buna decat precedentele, cu planeta Pluton. La doar opt milioane de kilometri distanta de planeta, nava New Horizons a reusit sa.

Documentarul despre viata artistei Amy Winehouse, incasari uriase la debut si cea mai buna lansare pe teritoriul britanic

Filmul Amy despre viata artistei britanice Amy Winehouse a inregistrat un succes urias in Marea Britanie, devenind documentarul britanic cu cele mai mari incasari la debut si al doilea film documentar cu cea.

Cea mai buna prietena a Elenei Udrea, avere de 4,5 milioane de dolari la Miami

Este una dintre cele mai bune prietene ale Elenei Udrea si are o avere de 4,5 milioane de dolari la Miami. Cazul Narcisei Mirica a fost prezentat marti, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Narcisa.

Daniel Pancu, presedintele gruparii FC Rapid. Valerii Moraru: Este cea mai buna solutie pentru acest post

Daniel Pancu a fost instalat, miercuri, in functia de presedinte al gruparii FC Rapid, potrivit actionarului majoritar al clubului giulestean, Valerii Moraru. Am batut palma cu Daniel Pancu. incepand de astazi .

SUA, campioana mondiala la fotbal. Care a fost cea mai buna de pe teren

Statelor Unite ale Americii a castigat Cupa Mondiala la fotbal feminin, dupa ce s-a impus, in ultimul act, in fata reprezentativei Japoniei, cu scorul de 5-2 4-1). Americanii au castigat al treilea lor titlu din istorie la Vancocuver.

Telefonul cu cea mai buna camera foto ar putea veni de la HTC

Cei de la HTC nu s-au bucurat de prea mult succes anul acesta cu modelul One M9. Pe langa procesorul Snapdragon 810 care incingea carcasa metalica la temperaturi periculoase, nici camera fotonu s-a dovedit a fi stralucita, in ciuda celor 20 de megapixeli.

Nadlac II va fi prima vama cu autostrada a Romaniei, cea mai mare poarta rutiera a tarii

Sambata va fi inaugurata cea mai mare poarta rutiera a tarii, la confluenta dintre autostrazile Arad-Nadlac si Mako-Csanadpalota Ungaria). Are 20 de benzi de circulatie, iar aparatura vamesilor poate detecta masinile furate sau care nu au taxele de drum platite la zi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )