Libnet.ro
UNICEF

00:07

Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Antena3 Antena3,
Oi din Romania pe plajele din Egipt, dupa ce au fost aruncate peste bord in Marea Rosie

Mai multe oi din Romania au fost gasite pe plajele unei statiuni din Egipt. Acestea au fost aruncate peste bord dintr-un vas de transport care a plecat din Midia. Nu se stie acum in ce stare de sanatate au. continuă pe Antena3

Castigatorul Exatlon Romania: Toate pronosticurile au fost date peste cap! Vezi clasamentul final (FOTO)

Emisiunea Exatlon a intrat in etapa finala iar fanii au inceput deja sa faca pronosticuri cu privire la posibilul castigator la competitiei. Dupa eliminarea lui Giani Kirita, pe 2 mai,.

Castigatorul EXATLON ROMANIA: Toate pronosticurile au fost date peste cap! Vezi clasamentul final (FOTO)

Emisiunea Exatlon a intrat in etapa finala iar fanii au inceput deja sa faca pronosticuri cu privire la posibilul castigator la competitiei. Dupa eliminarea lui Giani Kirita, pe 2 mai,.

Inspectia Judiciara, ample controale la instantele din Romania. Ce s-a verificat. Anuntul EXPLOZIV al institutiei

Inspectia Judiciara a verificat timp de o luna toate instantele din Romania. Mai exact, au fost verificate toate curtile de apel din Romania privind stabilirea si/sau recuperarea prejudiciului.

Pensiile din Romania nu se mai dau dupa jumatatea lunii: ce trebuie sa faci ca sa obtii banii

Scandalul pe banii de pensii ai romanilor continua. Dupa ce cateva sute de pensionari din mai multe judete s-au plans, recent, ca nu si-au incasat pensiile la timp, Liviu Dragnea, presedintele PSD si al Camer.

Veste teribila pentru soferii din Romania. Cum ii afecteaza in mod direct retragerea SUA din acordul cu Iranul

Soferii din Romania vor avea de suferit dupa anuntul SUA privind retragerea din acordul nuclear cu Iranul. Petrolul a ajuns la 77,89 de dolari pe baril si este estimat sa ajung la 90-100 de dolari pe baril,.

Avertismentul autoritatilor pentru posesorii de telefoane mobile din Romania

ANCOM doreste sa atraga atentia utilizatorilor de servicii de telefonie, internet sau televiziune din Romania ca retragerea dintr-un contract incheiat cu furnizorii de servicii de comunicatii electronice pe.

Diplomati din Romania au blocat initiativa UE

Diplomati din Romania, Ungaria si Cehia au blocat vineri o initiativa a Uniunii Europene, lansata de Franta si alte state membre UE, care critica relocarea ambasadei Statelor Unite la Ierusalim, potrivit presei israeliene. in replica, ministrul palestinian de Externea condamnat pozitia celor trei state, spunand ca actiunea lor va avea consecinte la toate nivelurile.

Cine este singurul cautator de aur autorizat din Romania

Singurul cautator de aur autorizat din Romania este o femeie de 52 de ani. Georgeta merge pe urmele pretiosului metal pe cateva parauri din Apuseni, din asa-numita zona a Patrulaterului.

Judecatorii din Romania, stupefiati de Tudorel Toader

Asociatia Forumul Judecatorilor din Romania se arata stupefiati de declaratiile ministrului justitiei Tudorel Toader, care a pus la indoiala profesionalismul specialistilor anticoruptie de pe langa Consiliul Europei. Acestia sunt, de.

Ce se intampla cu masinile la mana a doua din Romania: Anuntul care da fiori soferilor

Romanii par sa prefere masinile second-hand in detrimentul celor noi. Anul trecut, peste 1,1 milioane de masini second-hand au fost vandute in Romania, adica de peste zece ori mai multe decat autovehiculele.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2447 seconds )