Libnet.ro
UNICEF

08:15

Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Adevărul Adevărul,
Cea mai extinsa retea de magazine din Republica Moldova apartine Moldcoop

Uniunea centrala a cooperativelor de consum din Moldova Moldcoop detine circa 1. 500 de magazine in intreaga tara, anunta Vasile Caraus, presedintele biroului executiv al acestei asociatii. Aceasta este cea mai extinsa retea de retail din Republica Moldova. continuă pe Adevărul

O tanara insarcinata din Republica Moldova, violata de sapte barbati care ar fi vrut sa o si incendieze

O tanara de 22 de ani din Republica Moldova, insarcinata in patru luni, a fost violata de sapte barbati care, mai apoi, ar fi vrut sa o incendieze, relateaza televiziunea locala Prime TV. Suspectii au.

Cea mai mare statuie ecvestra din Romania poate fi admirata in Parcul I.O.R. Cat masoara constructia

Parcul Titan din Capitala s-a transformat, sambata, in unul dintre cele mai cautate locuri din Sectorul 3, atunci cand a fost adusa si expusa cea mai mare statuie ecvestra din Romania.

S-au scumpit lactatele. Cea mai mare companie a ridicat preturile cu 3%

Cel mai mare producator de produse din lapte din Republica Moldova, compania JLC a majorat costul majoritatii produselor sale.

Cei mai mari exportatori de fructe si legume din Republica Moldova sunt de fapt niste reexportatori ai productiei din Turcia sau Grecia

In topul celor mai mari exportatori din Republica Moldova din anul 2012, locurile doi si trei sunt ocupate de companiile Vamcomplex si Politrans-Broker, care se ocupa doar cu reexportul fructelor si legumelor din alte tari.

in anul 2012 268 de barbati din Republica Moldova si-au luat concediu paternal

Din cele aproximativ 35. 000 de persoane ce au beneficiat in anul 2012 de indemnizatii lunare pentru ingrijirea copilului, 34. 818 au fost femei si doar 268 barbati, a anuntat Valentina Buliga, ministru al Muncii, Protectiei Sociale si Familiei.

Anul trecut, 268 de barbati din Republica Moldova si-au luat concediu paternal

Din cele aproximativ 35. 000 de persoane care au beneficiat in anul 2012 de indemnizatii lunare pentru ingrijirea copilului, 34. 818 au fost femei si doar 268 barbati, a anuntat Valentina Buliga, ministru al Muncii, Protectiei Sociale si Familiei.

Republica Moldova: Un mort si 13 raniti intr-un accident de microbuz care transporta ilegal pasageri

O persoana a murit, iar alte 13 au fost ranite vineri intr-un accident rutier in raionul Cimislia, din Republica Moldova, informeaza Mediafax. Microbuzul care transporta ilegal 16 pasageri s-a lovit in viteza de.

50 de tineri din Estonia vor canta in Republica Moldova

Trupa estoniana POPSID formata din 50 de tineri vine in Republica Moldova. Tinerii vor sustine un concert la Chisinau si unul la Soroca.

Republica Moldova isi va putea asigura 20% din energia electrica consumata

Republica Moldova isi va asigura 20% din energia electrica consumata prin utilizarea surselor regenerabile, potrivit unui plan de actiuni elaborat de Ministerul Economiei si care urmeaza a fi implementat pana in 2020, transmite IPN.

Elicopterul SMURD pentru Republica Moldova va interveni incepand cu anul viitor

Ieri, la Iasi, a fost lansat proiectul transfrontalier Romania Republica Moldova Ucraina privind asistenta medicala urgenta SMURD.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )