Libnet.ro
UNICEF

06:00

Republica Moldova: Un mort si 13 raniti intr-un accident de microbuz care transporta ilegal pasageri

B1 B1,
Republica Moldova: Un mort si 13 raniti intr-un accident de microbuz care transporta ilegal pasageri

O persoana a murit, iar alte 13 au fost ranite vineri intr-un accident rutier in raionul Cimislia, din Republica Moldova, informeaza Mediafax. Microbuzul care transporta ilegal 16 pasageri s-a lovit in viteza de. continuă pe B1

Cinci MORTI si 20 de raniti, intr-un accident produs la o UZINA de ingrasaminte din ...

Cinci persoane au murit, iar 20 au fost ranite marti, din cauza unei scurgeri de amoniac la o uzina de ingrasaminte minerale din estul Ucrainei, a anuntat Serviciul ucrainean pentru Situatii de Urgenta, potrivit Mediafax. Scurgerea de amoniac s-a produs la ora locala 14. 20, ora Romaniei) in orasul Gorlovka, din regiunea Donetk, in timpul lucrarilor de reparatii de la uzina Stirol, cel mai mare producator de ingrasaminte minerale din Ucraina, potrivit unui comunicat. Cinci persoane au .

Programul de asistenta urgenta SMURD pentru Republica Moldova se lanseaza astazi, la Iasi

Astazi, la Iasi, se lanseaza proiectul transfrontalier Romania Republica Moldova Ucraina privind asistenta medicala urgenta SMURD, potrivit unui anunt al Ambasadei Romaniei in Republica Moldova.

Cinci raniti intr-un accident petrecut in cartierul Mihai Bravu

Trei masini, in care se aflau in total 11 persoane au fost implicate in accidentul produs in aceasta dimineata. Politistii incearca acum sa afle care dintre soferi este vinovat de procerea coleziunii.

Republica Moldova isi va putea asigura 20% din energia electrica consumata

Republica Moldova isi va asigura 20% din energia electrica consumata prin utilizarea surselor regenerabile, potrivit unui plan de actiuni elaborat de Ministerul Economiei si care urmeaza a fi implementat pana in 2020, transmite IPN.

Elicopterul SMURD pentru Republica Moldova va interveni incepand cu anul viitor

Ieri, la Iasi, a fost lansat proiectul transfrontalier Romania Republica Moldova Ucraina privind asistenta medicala urgenta SMURD.

Acordul militar dintre Romania si Republica Moldova, atacat de comunisti la Curtea Constitutionala

Partidul Comunistilor din Republica Moldova PCRM) a contestat la Curtea Constitutionala legalitatea Acordului privind colaborarea militara dintre Republica Moldova si Romania, aprobat in lipsa de cvorum de coalitia majoritara din Parlament la finele lunii iunie, informeaza BASA-press.

Partidul Comunistilor din Republica Moldova contesta la CC acordul de cooperare militara incheiat cu Romania

Partidul Comunistilor din Republica Moldova s-a adresat Curtii Constitutionale pentru a contesta acordul de cooperare militara dintre Chisinau si Bucuresti, anunta deputatul PCRM Artur Resetnikov, citat de.

Deputat ucrainean: Ucraina ar trebui sa anexeze Transnistria, daca Romania va absorbi Republica Moldova

Ucraina ar trebui sa fie pregatita sa integreze Transnistria, daca Romania va incerca sa absoarba Republica Moldova, potrivit unui deputatului Eduard Leonov, din Ucraina, membru al partidului nationalist Libertatea, citat de persa ucraineana.

Duba cu detinuti, implicata intr-un accident la Hemeius

O dubita care transporta detinuti din arestul Politiei Neamt la una dintre instantele bacauane, a fost implicata in urma cu 15 minute intr-un accident in comuna bacauana Hemeius.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )