Libnet.ro
UNICEF

23:15

Cea mai extravaganta nunta din lume

Antena3 Antena3,
Cea mai extravaganta nunta din lume

20 de milioane de euro, o sala uriasa a unui hotel din Florenta, sute de invitati si 3 zile de petrecere. E practic nunta cea mai extravaganta din ultimii ani, din lume. A inceput aseara si tine pana. continuă pe Antena3

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

GALERIE FOTO: Cum arata cele mai mari pisici din lume, care le fac concurenta cainilor

Pisicile din rasa Maine Coon au devenit faimoase pe Internet, datorita aspectului lor neobisnuit: sunt foarte mari si blanoase. Pisicile, cunoscute pentru inteligenta si cumintenia lor, se apropie ca marime de un caine, astfel ca masculii pot ajunge la 16 kilograme si 123 de centimetri in lungime.

Simona Halep - cea mai populara jucatoare. Ce mesaj a transmis fanilor

Simona Halep a fost desemnata, in al doilea an consecutiv, cea mai populara jucatoare din circuitul profesionist.

Iuliana Tudor va fi Maestru de Ceremonii la Conferinta Internationala a Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din lume

Iuliana Tudor va avea rolul de Maestru de Ceremonii la cea de-a 32-a editie a Conferintei Internationale a Miscarii de Cruce Rosie si Semiluna Rosie din lume.

Alegerile anticipate nu sunt cea mai mare problema a Republicii Moldova

Cea mai mare problema pentru Republica Moldova nu sunt alegerile anticipate, a declarat Ileana Racheru, cercetator stiintific pentru spatiul ex-sovietic la Institutul Diplomatic Roman, in cadrul emisiunii Orizont european, de la postul de televiziune TVR Moldova, transmite IPN.

Franta: Cea mai mare rata a somajului, dupa 2013

Somajul in Franta a inregistrat, in luna octombrie, cea mai mare crestere lunara dupa 2013.

Lucian Bute, inainte de confruntarea cu DeGale: Este cea mai mare provocare de pana acum

Lucian Bute a vorbit, in cadrul unei conferinte de presa, despre meciul cu James DeGale, despre care crede ca va fi cea mai mare provocare de pana acum. In acelasi timp, Bute este increzator in fortele sale. De cealalta parte, britanicul spune ca disputa nu va dura mai mult de trei reprize, urmand sa castige prin KO.

Cealalta Elena din viata lui Carol al II-lea: cea mai discreta dintre reginele Romaniei a avut un destin nefericit

Regina Elena a Romaniei, sotia lui Carol al II-lea, a fost cea mai nefericita dintre reginele Romaniei. Carol a parasit-o pentru Elena Lupescu, i-a luat copilul si a gonit-o din tara, in exil. A revenit in Romania dupa instalarea pe tron a regelui Mihai.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2208 seconds )