Libnet.ro
UNICEF

10:15

Cea mai geroasa zi de 1 martie. Temperaturi de minus 23 de grade

Antena3 Antena3,
Cea mai geroasa zi de 1 martie. Temperaturi de minus 23 de grade

Este cea mai geroasa zi de 1 martie. La ora 7. 00, in Bucuresti se inregistrau minus 20 de grade Celsius, la statia meteo de la Baneasa. Temperaturi extrem de reduse s-au inregistrat in toata tara. La. continuă pe Antena3

Cea mai geroasa noapte din acest an. Temperaturi specifice regiunilor polare, resimtite in judetul Neamt

Noaptea de luni, 26 februarie, spre marti, 27 februarie, a fost cea mai geroasa din acest an in judetul Neamt. Temperaturile resimtite de corpul uman au depasit minus 20 de grade.

METEO Vreme geroasa in Bucuresti in perioada 26 februarie - 1 martie. Temperaturile vor ajunge la minus 18 grade Celsius la periferie

Bucurestenii vor avea parte in continuare de vreme geroasa, minime de minus 18 grade Celsius. Asta pentru ca valul de frig se va intensifica in urmatoarele zile, arata prognoza speciala pentru municipiul Bucuresti, valabila in perioada 26 februarie - 1 martie.

Avertizare meteo: val de ger cumplit. Se anunta temperaturi de minus 25 de grade

Meteorologii au prelungit, miercuri, avertizarea de ger insotit de ninsori si viscol pana vineri seara, la ora 20. Treisprezece judete sunt sub cod galben de ger, restul fiind sub cod portocaliu, cu temperaturi care vor cobori chiar si la - 25 de grade Celsius.

Gerul va persista, in Bucuresti, pana vineri: ninsori, vant puternic si temperaturi intre minus 19 si minus 7 grade Celsius

Gerul va persista, in Bucuresti, pana pe data de 2 martie, maxima termica nu va depasi minus 7 grade Celsius, in timp ce noaptea temperatura va cobori pana la minus 19 grade Celsius, posibil chiar mai scazuta la periferia orasului, conform prognozei speciale pentru Bucuresti emise de Administratia Nationala de Meteorologie, pentru perioada 27 februarie - 2 martie 2018.

Gabriela Firea avertizeaza: Maine vremea va fi si mai geroasa in Capitala

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat, joi, ca vineri, vremea va fi si mai geroasa in Bucuresti, precizand ca sunt probleme cu sistemul de termoficare in sectoarele 2 si 6 ale.

Asta e cea mai mare greseala pe care o poti face cand e ger. iti poate pune viata in pericol

Corpul uman reuseste sa mentina constant temperatura de 37 de grade Celsius, insa daca temperatura corpului scade sub 37 de grade, apar frisoanele. Pielea capata o nuanta albastruie si scade ritmul.

In februarie 1929, in Capitala erau -24.9 grade Celsius, minima lunara din anul 1901 incoace. Cea mai scazuta temperatura din februarie (in ultimii 118 ani ) a fost in 1937 la Iasi (-36.3 grade). Vezi temperaturile minime din 1901 incoace

Temperatura minima inregistrata in Bucuresti in intervalul 1901-2016 a fost de -24. 9 grade Celsius, aceasta valoare minima fiind masurata in iarna lui 1929. In noaptea de duminica spre luni au fost -15 grade urmand ca in noptile care urmeaza temperaturile in Capitala putand cobori spre -20 de grade, situatie in care recordul din 1929 ramane in picioare. In tara, cea mai scazuta temperatura din februarie a fost in 1937 la Iasi, unde mercurul din termometre a coborat pana la -36. 3 grade Celsius. La Cluj, in 1929 se inregistrau - 32. 5 grade, la fel ca la Bacau, in iarna lui 1954.

Cea mai rapida reteta de peste

Cum gatim o reteta cu peste in mai putin de doua minute? Vi de pare imposibil acest timp de preparare? Ei, bine, priviti propunerea de astazi a chef-ului nostru John Menumorut.

FOTO Halep, parteneriat reusit cu Nike: Simona, nominalizata la cea mai frumoasa tinuta a lunii februarie

Trecerea de la rochita rosie comandata de pe internet din China la echipamentul pe care i l-a oferit Nike a fost o mutare excelenta pentru cea mai buna jucatoare a lumii.

Cea mai veche manastire de maici din Romania: se afla pe singura insula locuita a Oltului si e ocrotita de o icoana facatoare de minuni

Schitului Ostrov i se mai spune insula cu minuni sau manastirea dintre ape, fiindca cea mai veche manastire de maici din Romania; gazduieste o icoana facatoare de minuni, despre care se spune ca ocroteste sfantul lacas. Schitul amintit, ctitorie a lui Neagoe Basarab, se afla in centrul orasului Calimanesti, din judetul Valcea, pe singura insula locuibila a Oltului, fiind legat de statiune printr-un pod.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )