Libnet.ro
UNICEF

19:45

Cea mai ieftina partie de schi din Romania

Antena3 Antena3,
Cea mai ieftina partie de schi din Romania

Partia de schi de la Toplita, din judetul Harghita, are o lungime de 1. 200 de metri si practica cele mai mici tarife din Romania, ceea ce a determinat ca orasul sa devina un obiectiv turistic de interes. continuă pe Antena3

Cea mai mare Polivalenta din Romania va avea 3.000 de locuri in plus. Ce vraji au facut arhitectii clujeni pentru a aduce Europenele de baschet in tara

Echipa de arhitecti care a proiectat cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost nevoita sa gaseasca o solutie prin care sa urce capacitatea acesteia cu o treime, pana la 10. 000 de locuri, pentru a face posibila organizarea Campionatului European de baschet din 2017 si in Romania.

Cea mai mare sala de sport din Baragan se redeschide. Polivalenta a fost inchisa pentru ca nu avea autorizatie de la ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro inchisa in urma cu o luna pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea ISU, se redeschide.

Secretul singurei autostrazi din Romania care a fost finalizata inainte de termen, explicat de directorul de proiect: A fost cea mai mare provocare

Loturile unu si doi ale autostrazii Timisoara-Lugoj, realizate de UMB Spedition lotul I) si Tirrena Scavi lotul doi), sunt singurele tronsoane de autostrada din Romania finalizate inainte de termen. Directorul proiectului de construire a lotului doi din Autostrada Lugoj Timisoara a vorbit pentru Adevarul despre provocarile din spatele lucrarii.

Piata auto din Romania a avut cea mai spectaculoasa crestere in noiembrie, in UE

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi din Romania a inregistrat in noiembrie o crestere de 41,5%, de trei ori mai mare decat majorarea de 13,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene.

Dacia Evolution + , un nou standard pentru cea mai extinsa retea de showroom-uri din Romania

Preocupata sa imbunatateasca permanent calitatea serviciilor oferite clientilor sai, Dacia s-a angajat intr-un amplu demers de modernizare a retelei sale comerciale din Romania.

Lidl va inaugura la Suceava cel de-al 192-lea magazin din Romania

Lantul de magazine de tip discount Lidl va inaugura, pe 21 decembrie, la Suceava, cea de-a 192-a unitate din Romania, in urma investitiei urmand sa fie create 20 de noi locuri de munca, se arata intr-un comunicat al companiei.

Cea mai buna reteta de cornulete cu rahat. Gust si textura de vis

Cea mai buna reteta de cornulete cu rahat este foarte usoara si presupune sa stii cum sa folosesti ingredientele pentru cel mai bun gust si textura. Cornuletele cu rahat sunt foarte usor de realizat si sunt un desert incr.

Klaus Iohannis: Cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv. Concluzia, coruptia ucide

Klaus Iohannis a afirmat, in plenul Parlamentului, unde isi prezinta bilantul la un an de la preluarea mandatului, ca cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv, aratand ca aceasta a scos la iveala problemele multor sisteme,.

Cea mai flexibila femeie din lume apare in pozitii incredibile intr-un calendar pentru anul 2016

O fosta gimnasta din Rusia, Zlata, care figureaza in Cartea Recordurilor ca cea mai flexibila femeie din lume, a lansat un calendar pentru 2016, fiecare fila prezentand-o intr-o ipostaza sexy, insa in pozitii demne de o controsionista de talie mondiala.

Demna de Cartea Recordurilor: cum va arata cea mai inalta cladire construita integral din lemn. O noua tendinta a dezvoltatorilor?

Canadienii ar putea intra in Cartea Recordurilor cu cea mai inalta cladire realizata integral din lemn, un proiect al carui constructie a inceput deja in orasul Vancouver din Canada.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )