Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cea mai buna reteta de cornulete cu rahat. Gust si textura de vis

Antena3 Antena3,
Cea mai buna reteta de cornulete cu rahat. Gust si textura de vis

Cea mai buna reteta de cornulete cu rahat este foarte usoara si presupune sa stii cum sa folosesti ingredientele pentru cel mai bun gust si textura. Cornuletele cu rahat sunt foarte usor de realizat si sunt un desert incr. continuă pe Antena3

Cum gatim cea mai buna rata pe varza. Ingredientele-minune ale unei retete delicioase

Un preparat traditional delicios, rata pe varza este usor de pregatit acasa, de catre orice gospodina. O reteta delicioasa de rata pe varza ne ofera profesoara Aurelia Rusu, o pasionata cercetatoare a istoriei, traditiilor si gastronomiei sasesti.

Cum facem cea mai buna slaninuta fiarta cu usturoi si boia, deliciul satios care nu poate lipsi de pe masa de Craciun

Sezonul rece reprezinta perioada perfecta pentru prepararea slaninei, o reteta populara mai ales in Transilvania fiind cea de slanina fiarta, usturoiata si pudrata cu boia.

Klaus Iohannis: Cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv. Concluzia, coruptia ucide

Klaus Iohannis a afirmat, in plenul Parlamentului, unde isi prezinta bilantul la un an de la preluarea mandatului, ca cea mai tragica lectie a anului 2015 se numeste Colectiv, aratand ca aceasta a scos la iveala problemele multor sisteme,.

Cea mai flexibila femeie din lume apare in pozitii incredibile intr-un calendar pentru anul 2016

O fosta gimnasta din Rusia, Zlata, care figureaza in Cartea Recordurilor ca cea mai flexibila femeie din lume, a lansat un calendar pentru 2016, fiecare fila prezentand-o intr-o ipostaza sexy, insa in pozitii demne de o controsionista de talie mondiala.

Cea mai mare sala de sport din Baragan se redeschide. Polivalenta a fost inchisa pentru ca nu avea autorizatie de la ISU

Cea mai mare sala de sport din Calarasi, care a costat 10 milioane de euro inchisa in urma cu o luna pentru ca nu are autorizatie de functionare din partea ISU, se redeschide.

Demna de Cartea Recordurilor: cum va arata cea mai inalta cladire construita integral din lemn. O noua tendinta a dezvoltatorilor?

Canadienii ar putea intra in Cartea Recordurilor cu cea mai inalta cladire realizata integral din lemn, un proiect al carui constructie a inceput deja in orasul Vancouver din Canada.

Cea mai mare Polivalenta din Romania va avea 3.000 de locuri in plus. Ce vraji au facut arhitectii clujeni pentru a aduce Europenele de baschet in tara

Echipa de arhitecti care a proiectat cea mai mare Sala Polivalenta din Romania a fost nevoita sa gaseasca o solutie prin care sa urce capacitatea acesteia cu o treime, pana la 10. 000 de locuri, pentru a face posibila organizarea Campionatului European de baschet din 2017 si in Romania.

VIDEO |Phelipe, cea mai sincera confesiune despre povestea lui de dragoste! Asculta AICI noul lui single Teatru de razboi

PHELIPE, cea mai sincera confesiune despre povestea lui de dragoste. Cum a trait un Teatru de razboi in doi. Asculta.

O tara din EUROPA a construiit o DELTA artificiala, care este cea mai SIGURA din lume

In OIanda a fost inaugurata o delta artificiala, care este considerata cea mai sigura delta din lume .

O tara din EUROPA a construit o DELTA artificiala, care este cea mai SIGURA din lume

In OIanda a fost inaugurata o delta artificiala, care este considerata cea mai sigura delta din lume .

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2589 seconds )