Libnet.ro
UNICEF

21:01

Cea mai importanta licenta din lume care reglementeaza pariurile online, in buzunarul unei companii romanesti

Online Sport Online Sport,
Cea mai importanta licenta din lume care reglementeaza pariurile online, in buzunarul unei companii romanesti

Grupul Superbet, unul dintre cei mai mari operatori de pariuri din Romania, anunta ca a intrat in ultima etapa a negocierilor pentru obtinerea licentei de operare pariuri online in Gibraltar. continuă pe Online Sport

Faze tari:Cei mai batrani miri din lume au impreuna 188 de ani;Visa sa devina cea mai grasa femeie din lume, insa vestea ca va deveni mama a facut-o pe o americanca sa se razgandeasca;Au transformat o grota intr-o locuinta de vis! Uimitor cum au renovat

Si-a pescuit din lac propriul portofel, dupa ce il pierduse in acelasi loc in urma cu 25 de ani. Ce a gasit in el. Un pescar din Austria a fost scos din anonimat de o captura impresionanta. Descoperire uimitoare a savantilor: soarele nostru a avut un 'frate geaman malefic' vinovat pentru disparitia dinozaurilor. Totodata, toate stele se formeaza in perechi. Acum 4,5 de miliarde de ani, cand sistemul nostru solar s-a format, soarele a avut un geaman.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Cu o apreciere de 7% in perioada 8-15 iunie, actiunile SIF Moldova SIF2), au avut cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, care a coborat, in perioada mentionata, cu 0,52%, raportat la moneda euro.

A fost descoperita cea mai veche planeta din Sistemul Solar

Rezultatele unui nou studiu ne arata dovezi cu privire la cea mai veche planeta pe care o gazduieste Sistemul Solar in care traim. Numele antic pe care planeta Jupiter l-a capatat este meritat pe deplin. Potrivit unui nou studiu, Jupiter nu doar ca este cea mai mare planeta din sistemul nostru solar, dar este si [].

Decizie uimitoare a romanului cu cel mai frumos fund din lume. Ce a decis sa faca (FOTO)

Romanul cu cel mai frumos fund din lume a parasit tara si s-a mutat in Dubai, scrie Click. Andre Andrei, cunoscut pentru participarea la Burlacul in 2014 nu si-a gasit marea.

Marius Copil la cea mai buna clasare din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului ATP Challenger de la Nottingham, unde a abandonat din cauza unei accidentari, jucatorul Marius Copil se afla in aceasta saptamana la cea mai buna clasare din cariera in ierarhia ATP.

Topul celor mai scumpe pisici din lume. Ce rasa ajunge sa coste cat un bolid de lux

250 de rase de pisici sunt cunoscute in prezent in intreaga lume, insa doar cateva dintre ele se remarca prin trasaturi unice care fac ca pretul lor sa-l depaseasca pe cel al unei.

Cel mai impozant palat din cea mai bogata comuna. Cum traieste cea mai sexy milionara din Romania

Comuna Certeze, judetul Satu Mare, este una dintre cele mai bogate localitati din Romania, cu sute de vile somptuoase, cu finisari ultramoderne. Certeze este o localitate in careluxulsi.

Subiectele Zilei: Gata cu concursurile: functiile de director, atribuite doar pe criterii politice, potrivit proiectului de cod administrativ pregatit in Parlament; Cea mai mare organizatie din Coalitia pentru Familie sustine ca gayii sunt la fel ca pedo

Livia Stanciu a zdrobit-o pe judecatoarea care a condamnat-o pe Rarinca: CCR a decis ca Anamaria Tranca s-a plasat in afara legii fundamentale. Fosta sefa a Inaltei Curti, a. UE: Poluarea e ignorata in Romania. O noua atentionare pentru.

Cum a cucerit Armata Romana orasul Nalcik, cea mai indepartata localitate din razboiul contra Rusiei sovietice

Campania din Est numara multe cuceriri de localitati renumite: Odesa, Sevastopol, Rostov, Simferopol, Harkov. Totusi, cucerirea orasului Nalcik, din Caucaz are o semnificatie aparte. Potrivit datelor de azi,.

ATP: Marius Copil, locul 83 in lume - Cea mai buna clasare de pana acum din cariera

Ajuns pana in semifinalele turneului challenger de la Nottingham Anglia), Marius Copil a urcat pana pe locul 83 in ierarhia ATP cu 629 de puncte), aceasta fiind cea mai buna performanta de pana acum a carierei. Liderul clasamentului se mentine Andy Murray, britanicul fiind urmat de Rafael Nadal si Stanislas Wawrinka.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )