Libnet.ro
UNICEF

11:00

Cea mai mare durere a Adelinei Pestritu. Vedeta a marturisit tot: Visam in fiecare seara...

Antena3 Antena3,
Cea mai mare durere a Adelinei Pestritu. Vedeta a marturisit tot: Visam in fiecare seara...

Chiar daca in ultima vreme pare sa fie ocolita de norocul in dragoste, Adelina Pestritu nu pare sa fie deloc afectata de acest lucru. Cu toate acestea, in ciuda zambetului pe care. continuă pe Antena3

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, transmite AFP.

Macron a obtinut cea mai mare majoritate parlamentara din istoria Republicii a V-a

Emmanuel Macron are libertate deplina sa isi puna in aplicare programul electoral, a doua zi dupa un scrutin legislativ ce i-a oferit cea mai mare majoritate parlamentara din Republica a V-a, relateaza AFP, citata de News. ro.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate ieri de biroul de statistica Eurostat.

Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Romania a inregistrat in primul trimestru cea mai mare crestere a costului fortei de munca din Uniunea Europeana, fata de aceeasi perioada a anului trecut, de 17,2%. Valoarea este de 10 ori mai mare fata de cea de 1,7% consemnata la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate azi de biroul de statistica Eurostat.

EUROSTAT Romania a inregistrat cea mai mare crestere a costului fortei de munca din UE in primul trimestru

Tara noastra a inregistrat cea mai mare crestere a costului orar al fortei de munca din intreaga Uniune Europeana, asta in primul trimestru din 2017. Asa arata cele mai recente statistici publicate de Eurostat.

Farmaceutica Remedia, cea mai mare crestere de la BVB

Actiunile grupului de companii specializate in vanzari si servicii de promovare in domeniul sanatatii Farmaceutica Remedia RMAH), s-au apreciat cu 11,03%, in perioada 7-14 iunie 2017, reprezentand titlurile cu cea mai mare rentabilitate de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), raportata la moneda europeana.

SIF Moldova, cea mai mare crestere din BET-FI

Cu o apreciere de 7% in perioada 8-15 iunie, actiunile SIF Moldova SIF2), au avut cea mai buna evolutie din cadrul indicelui BET-FI, al celor cinci SIF-uri plus Fondul Proprietatea, care a coborat, in perioada mentionata, cu 0,52%, raportat la moneda euro.

La Vaslui a fost construita cea mai mare tabla de sah in aer liber din Romania. Primarul tine piesele ascunse in magazie

In urma cu trei ani, autoritatile din Vaslui inaugurau cu mare fast o tabla de sah gigant in aer liber anuntand ca toti iubitorii de sah vor avea acces neingradit la aceasta. Piesele de sah, care cantaresc aproximativ 30 de kilograme fiecare, au disparut dupa doar cateva zile.

Ti-ai cumparat un obiect din aur? Nu-l purta imediat. E cea mai mare greseala. Uite ce trebuie sa faci

Daca v-ati cumparat un obiect din aur, oricat de mic ar fi, nu-l purtati imediat. Puneti-l timp de sapte zile in agheasma, pentru a inlatura toate energiile negative, a spus.

Cea mai mare problema reclamata angajatorii romani sunt angajatii. Rezultatele unui studiu complex care s-a intins pe o perioada de patru ani

Un studiu facut timp de patru ani de antreprenorul clujean Lorand Soares Szasz pe un esantion de 2. 098 de antreprenori mici si mijlocii din Romania arata problemele cu care acestia se confrunta: echipa, productivitatea si partea de marketing.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )