Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cea mai mare performanta din ciclismul romanesc: Eduard Michael Grosu, locul 5 intr-o etapa din Turul Italiei!

Adevărul Adevărul,
Cea mai mare performanta din ciclismul romanesc: Eduard Michael Grosu, locul 5 intr-o etapa din Turul Italiei!

Romanul Eduard Grosu a fost implicat in sprintul de finala de etapa din runda a 13-a din Il Giro. Rutierul roman a venit pe locul 5. continuă pe Adevărul

De ce nu se mai face universitate in cea mai mare comuna din tara. Cum ar fi aratat aceasta

Primarul din comuna clujeana Floresti, cea mai mare comuna din Romania, anunta zilele trecute ca proiectul construirii unei universitati cu circa 10 milioane de euro, proiect al Asociatiei Crestine Pro Integritate, nu se va mai realiza. Conducerea asociatiei penticostale a cerut rezilierea contractului. intrebati de ce, presedintele asociatiei, Mircea Cirt, nu a spus decat ca s-a renuntat la teren si ulterior vor comunica mai multe informatii.

FOTO Fabricat in Satu Mare si-a deschis portile. Este cea mai mare expozitie anuala de produse satmarene

Aflata la ce-a de a V-a editie, cea mai mare expozitie de produse satmarene si-a deschis portile. Participa 76 de firme din diferite domenii, de la constructia auto, la producatori de mobila, produse alimentare, software, confectii sau mass media.

Prognoza meteo pentru weekend: Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi calda pentru aceasta data in cea mai mare parte a tarii, dar in jumatatea de vest gradul de instabilitate atmosferica se va accentua treptat. Vor fi innorari temporar accentuate, averse, descarcari electrice si intensificari de scurta durata ale vantului in Banat, Crisana, iar mai ales spre seara si in cursul noptii si in Oltenia, Transilvania si in zonele de munte. Izolat cantitatile de apa vor depasi 15. 20 l/mp si va cadea grindina, relateaza Mediafax.

Vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii. Prognoza meteo pentru vineri, in tara si la Bucuresti

Vineri, vremea va fi calda in cea mai mare parte a tarii, cu temperaturi maxime cuprinse intre 21 si 31 de grade si minime intre 10 si 19 grade, mai coborate in depresiuni, pana spre 6 grade. In Maramures, Crisana, Banat, dar pe arii restranse si in Transilvania si Oltenia, indeosebi dupa-amiaza si noaptea, vor fi innorari temporar accentuate, averse si descarcari electrice, potrivit Mediafax.

Cea mai mare mafie bancara din ultimii 10 ani: Zeci de milioane de euro la Udrea, Truica si Adrian Sarbu

Dupa ani de zile in care mafia a stapanit aproape orice in Romania, scandalul creditelor luate de milionari dezvaluie cea mai mare frauda bancara. Reteaua politico-mafiota a furat 43,5 milioane de euro de la.

Cea mai buna jucatoarea din istoria turneului de la Roland Garros, Chris Evert: Simona Halep este favorita la castigarea competitiei. ii va strica show-ul Serenei Williams

Simona Halep, locul 3 in lume, este considerata favorita pentru turneul de la Roland Garros de una dintre cele mai bune jucatoare din istoria turneului, Chris Evert, posesoare a 18 titluri de Grand Slam la simplu,.

Migratia in Marea Britanie, la cel mai mare nivel din ultimii 20 de ani

Migratia neta a crescut in 2014 pentru al doilea an consecutiv, la cel mai inalt nivel din ultimele doua decenii, in pofida tintei noului Guvern Cameron de a o reduce semnificativ, a anuntat joi Oficiul britanic de statistica, in timp ce premierul se.

Iubim 2Roti, cel mai mare festival din Romania dedicat pasionatilor de doua roti, a ajuns la a III-a editie

Ajuns la a treia editie, evenimentul Iubim 2 Roti, organizat de Asociatia Moto Free Riders, se va desfasura anul acesta pe parcursul a trei zile, in perioada 22-24 mai, in complexul Romexpo. Pentru.

Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este sa stau in liniste acasa. Ar fi fost mult mai rau daca as fi fost in penitenciar, astazi, de ziua mea (VIDEO)

Elena Udrea, s-a prezentat joi in sala de judecata pentru a-si sustine contestatia cu privire la mentinerea masurii de arest la domiciliu. Sunt un om care trece printr-o experienta unica si incerc sa ma buc.

UPDATE. Elena Udrea: Cea mai mare bucurie este ca sunt acasa de ziua mea. inca nu m-a sunat Traian Basescu

UPDATE:Elena Udrea a declarat, in urma cu putin timp, inainte de a intra in sediul ICCJ, ca este foarte fericita pentru faptul ca isi petrece onomastica in afara inchisorii. Ca sa fac asa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )