Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Playtech Playtech,
Cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan. TOP 10 piese care se strica primele si cat costa

Care e cea mai mare problema pe care o are Dacia Logan? As spune ca nu e doar una si aproape toti posesorii acestui model s-au confruntat cu o multime de defectiuni dupa doar doi - trei ani. continuă pe Playtech

VIDEO INTERVIU Dr. Mihai Creteanu, medic primar - radiologie Interventionala: in cazul varicocelului cea mai mare problema care poate aparea este infertilitatea.

Dr. Mihai Creteanu, Medic Primar Spitalul AngioLife, Specialitate Radiologie Interventionala a acordat un interviu in care a discutat despre varicocel, care sunt simptomele si ce diferente exista intre operatia clasica si emobolizarea interventia minim invaziva). Varicocelul este intalnit la cam 10-15% dintre barbati. insa, ca sa devina si simptomatic si sa il puna pe pacient pe ganduri, vorbim de o incidenta de 4-8% din barbati - Dr. Creteanu Mihai.

ABInBev vrea sa obtina circa 10 miliarde dolari in cea mai mare listare globala din acest an

Anheuser-Busch InBev NV, cel mai mare producator de bere la nivel mondial, vrea sa obtina pana la 9,8 miliarde de dolari prin listarea la Bursa de la Hong Kong a afacerii sale din regiunea Asia-Pacific, in ceea ce va fi cea mai mare Oferta Publica Initiala IPO) din acest an, trans-mite Reuters.

Vreme caniculara, cu 35-37 de grade, in cea mai mare parte a tarii. in 14 judete este cod galben de ploi

Vremea va fi caniculara si disconfortul termic accentuat in cea mai mare parte a tarii, iar in zonele de campie si podis se vor inregistra frecvent temperaturi de 35-37 de grade Celsius, potrivit meteorologilor. De asemenea, vor fi sub cod galben de ploi 14 judete din Moldova, Maramures, Crisana si Transilvania.

Canicula si disconfort termic accentuat, in cea mai mare parte a tarii

Meterologii anunta ca vremea va fi caniculara, marti si miercuri, in cea mai mare parte a tarii, in .

Corporate Report: Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google; Cel mai mare berar din lume planuieste cea mai mare oferta publica a anului

Un grup de comercianti americani se ofera sa ajute agentia antitrust in investigatii la Amazon si Google. Companii importante de comert cu amanuntul, printre care Walmart, Target si Best Buy, au trimis o scrisoare la Federal Trade Comission FTC) in care-si exprima ingrijorarea cu privire la dominatia marilor companii technologice * Annheuser-Busch InBev AB InBev) spera sa colecteze 9,8 miliarde de dolari cand isi va lista afacerile din Asia la Hong Kong in cea mai mare oferta publica a anului.

Cea mai mare expozitie Nicolae Tonitza din ultimii 50 de ani, la Art Safari 2019

Art Safari isi va deschide port807;ile pentru cea de-a sasea edit807;ie, in perioada 27 septembrie - 6 octombrie, intr-o cladire-monument - Palatul Oscar Maugsch BCR, din Piata Universitatii. Pavilionul de Arta Bucuresti - Art Safari, cel mai amplu eveniment dedicat artei din Romania, aduce in atent807;ia publicului arta de patrimoniu, arta contemporana, instalatii, performance-uri, ateliere de arta pentru copii si tururi ghidate.

Scoala din Penitenciarul Iasi are trei detinuti promovati la Evaluarea Nationala. Care este cea mai mare medie

Trei dintre cei cinci detinuti din scoala Penitenciarului Iasi care au vrut sa-si termine anul acesta studiile gimnaziale si au sustinut Evaluarea Nationala au promovat.

Pozele cu Samsung Galaxy Note 10 care confirma cea mai mare schimbare

Samsung Galaxy Note 10 va fi anuntat pe 7 august. Pana atunci nu vor fi informatii oficiale de la producator. Totusi, chiar si fara acestea, iti poti face o idee foarte buna despre ce va.

Canicula si instabilitate atmosferica, in cea mai mare parte a tarii, pana joi dimineata

Meteorologii anunta ca, miercuri, vremea va fi in general calduroasa, caniculara in Lunca Dunarii, iar disconfortul se va mentine ridicat. in plus, este prognozata instabilitate atmosferica accentuata.

Clasament HSBC Expat: Cea mai buna tara in care poti locui

Elvetia ocupa primul loc pe lista tarilor cu cele mai bune conditii de trai si de lucru, depasind Singapore, care a pastrat acest titlu pentru cinci ani consecutivi, scrie CNBC.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )