Libnet.ro
UNICEF

12:00

Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Vacanta in tarile cu cea mai buna reputatie: de ce sa calatoresti aici si cat te costa

Imaginea unei tari poate influenta orice, inclusiv numarul de turisti atrasi anual. Iata, asadar, tarile cu cea mai buna reputatie din lume, potrivit Institutului de Reputatie, alese dupa 16 criterii, printre care se numara si cat de sigur este locul,. continuă pe Wall-Street Ro

Cum alegi cea mai buna nisa pentru magazinul tau?

Vremurile in care era suficient sa deschizi un magazin online si automat sa incepi sa vinzi sunt de mult timp apuse. De asemenea, a incerca sa te bati cu giganti internationali sau locali lansand un magazin generalist, precum eMag, este.

Cea mai buna sarlota cu zmeura si mure

Sarlota cu zmeura si mure este unul dintre deserturile copilariei mele, un desert de care imi amintesc cu placere de fiecare data. Daca vrei, poti inlocui aceste fructe cu orice alte fructe de sezon, care nu sunt, insa, prea zemoase.

Cea mai buna tarta cu branza si afine

Afinele, aceste fructe dulci-acrisoare ale verii sunt delicioase in diverse dulciuri preparate pentru tine si familia ta. Aceasta tarta cu branza si afine este preparatul racoros al acestei veri care ii va bucura pe toti.

Cea mai rapida reteta de supa de rosii

Pentru o aroma proaspata, pune in supa de rosii, la final, ardei gras verde. Daca supa de rosii ti se pare acrisoara, pune in ea o lingurita de zahar. Astfel vei obtine cea mai rapida reteta de supa de rosii, dar si cea mai gustoasa.

Cea mai norocoasa persoana din lume: A supravietuit unui accident aviatic si la 6 zile a castigat un milion de dolari la loto

Un barbat din India se poate considera cea mai norocoasa persoana din lume. El a supravietuit accidentului aviatic din Dubai din 3 august, pentru ca pe la doar 6 zile, pe 9 august sa castige un milion de.

Cea mai mare crestere a salariilor din Romania de dupa 2008! Vesti bune de la INS

Potrivit informatiilor furnizate de Institutul National de Statistica, salariile din Romania au inregistrat cea mai mare crestere de dupa 2008, arata news. ro. Mai exact, este vorba despre o.

Cea mai mare aeronava hibrid din lume! Are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste 3000 de metri (VIDEO)

A fost scoasa la rampa cea mai mare aeronava hibrid din lume! Airlander 10 este o combinatie intre un avion si un dirijabil, are o lungime de 92 de metri si capacitatea de a se inalta la peste.

Bucuresti gazduieste, in septembrie, cea mai mare conferinta dedicata dezvoltarii de jocuri video

Dev. Play va fi prima conferinta din Romania dedicata industriei de game development organizata. Cateva dintre cele mai mari companii din industrie si-au anuntat deja participarea.

Recolta de grau din acest an a depasit peste un milion de tone, fiind cea mai mare din ultimii cinci ani

Ministrul Agriculturii si Industriei Alimentare, Eduard Grama, afirma ca roada medie de grau din acest an, este de 3. 1 tone pe hectar. Agricultorii au recoltat peste 1. 2 milioane de tone de boabe, iar productivitatea medie la hectar e cu circa 15% mai mare fata de anul 2015.

Doi sirieni apropiati Al Qaeda au fugit din Romania dupa ce au spoliat cea mai mare fabrica de fibre sintetice din tara. Verdict in justitia romana dupa 16 ani

Un sirian dat in urmarire generala inca de la mijlocul anilor 2000 a fost condamnat, in prima instanta, dupa 16 ani de ancheta si judecata, intr-un dosar privind spolierea celei mai mari fabrici romanesti de fibre sintetice.

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )