Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cea mai noua isprava a lui Donald Trump: Liderul american a distribuit pe Twitter un colaj cu Obama si sotii Clinton in spatele gratiilor (FOTO)

B1 B1,
Cea mai noua isprava a lui Donald Trump: Liderul american a distribuit pe Twitter un colaj cu Obama si sotii Clinton in spatele gratiilor (FOTO)

Donald Trump nu renunta la postarile controversate de pe reteaua sa favorita. Conform obiceiului de a-si incepe aproape fiecare dimineata cu postari pe Twitter, liderul american a venit miercuri cu o noua. continuă pe B1

DONALD TRUMP: Acordul Brexitului poate dauna comertului intre SUA si Londra

Presedintele american Donald Trump avertizeaza ca acordul divortului incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) ar putea sa dauneze schimburilor comerciale intre Washington si Londra, relateaza AFP.

DONALD TRUMP: Acordul Brexitului poate dauna comertului SUA -Londra

Presedintele american Donald Trump avertizeaza ca acordul divortului incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana UE) ar putea sa dauneze schimburilor comerciale intre Washington si Londra, relateaza AFP.

Donald Trump spune ca ar putea anula intalnirea cu Putin de la summitul G20

Presedintele american, Donald Trump, a declarat marti ca, din cauza confruntarii maritime a Rusiei cu Ucraina, ar putea anula intalnirea cu omologul sau rus, Vladimir Putin, prevazuta pentru finalul.

Donald Trump critica acordul privind Brexit: o palma pentru Theresa May

Presedintele american, Donald Trump, a dat cu bata in balta criticand acordul de divort incheiat intre Regatul Unit si Uniunea Europeana, o palma pentru prim-ministrul britanic, Theresa May, in momentul in care ea se chinuie sa-si convinga tara, potrivit La Libre, citat de Rador. Pare a fi un acord foarte bun pentru UE, le-a spus el jurnalistilor de la Casa Alba.

Donald Trump ar putea anula ntlnirea programata cu Vladimir Putin la summitul G20

Presedintele Donald Trump a declarat marti ca ar putea anula intrevederea pe care ar fi trebuit sa o aiba cu omologul sau rus Vladimir Putin la summitul liderilor din G20, pe fondul escaladarii tensiunilor intre Rusia si Ucraina, relateaza site-ul agentiei Reuters.

BURSELE DIN LUME Donald Trump pune pietele europene si americane pe scadere

Bursele din Europa au urmat un curs negativ ieri, investitorii reactionand la o declaratie facuta de presedintele SUA, Donald Trump. Seful Casei Albe a afirmat ca este foarte putin probabil ca Statele Unite sa amane cresterea taxelor vamale pe importurile chinezesti.

Donald Trump a starnit un nou val de ironii. Cu cine crede presedintele american ca semana in tinerete VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, s-a comparat cu Elvis Presley. Aflat la un miting al republicanilor organizat la Tupelo, Mississippi, orasul in care s-a nascut Elvis, seful Casei Albe a starnit.

Cu cine crede Donald Trump ca semana in tinerete VIDEO

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, a starnit din nou un val de ironii pe retelele de socializare dupa ce s-a comparat luni cu Elvis Presley.

PSRM: Actuala componenta a Parlamentului e cea mai rusinoasa din istoria R. Moldova

Actuala componenta a Parlamentului s-a dovedit a fi cea mai rusinoasa din istoria tarii. Este declaratia fractiunii Socialistilor. Reprezentantii fractiunii spun ca acest Parlament a fost constituit din persoane care anterior au ascuns un adevar teribil despre furtul miliardului de euro din sistemul financiar-bancar al tarii. Prin manipulari si cumpararea intr-un mod deschis a deputatilor a fost creata noua majoritate parlamentara.

PICTORIAL INCENDIAR: Cea mai mare dintre surorile Kardashian a POZAT NUD! Barbatii au ramas cu gura cascata cand au vazut cum arata la 39 de ani (FOTO)

Cea mai mare dintre surorile Kardashian i-a pus pe jar pe barbati. Kourtney a acceptat invitatia de a realiza un pictorial nud pentru celebra revista GQ din Mexic. Focoasa bruneta a impartasit.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,274 seconds )