Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai puternica echipa de jurnalisti din Romania va prezinta laureatii, in seara asta, la Sinteza zilei

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica echipa de jurnalisti din Romania va prezinta laureatii, in seara asta, la Sinteza zilei

Castigatorii premiilor de la New York Festivals vor fi prezenti in aceasta seara de la ora 21:30 intr-o editie speciala a emisiunii Sinteza Zilei. Mihai Gadea, din studiouldin Las Vegas, va. continuă pe Antena3

ASUS anunta cea mai puternica placa grafica, Radeon R9 295X2

ASUS a anuntat cea mai puternica placa grafica din portofoliul lor si din cel al lui AMD, Radeon R9 295X2. Vorbeam acum cateva zile de acest model, si despre puterea de procesare de neegalat a acesteia. Practic, discutam de doua cipuri AMD Hawaii 290X implementate pe un singur PCB, care are desigur nevoie de o racire customizata hibrida, apa+aer. Astfel, sistemul pe aer raceste memoriile, iar cel pe apa cele doua cipuri grafice, cunoscute deja ca fiind destul de fierbinti [].

Business report: Topul celor mai indatorate mari orase din Romania; Toate atentiile la vedere: se face curatenie in piata farmaceutica? Cat castiga cei mai bogati oameni de afaceri romani din companiile de la Bursa

Aproape un lux. Cat costa sa ai masina in Romania. Anual, un sofer trebuie sa scoata din buzunar minimum 10. 000 de lei, sau sase salarii medii pe economie, pentru a-si permite luxul de a conduce o Dacia Logan pe strazile din Romania. Studiu: Europa pierde statutul de campion in reducerea poluarii, iar investitiile sale in energie curata au scazut spectaculos. Europa si-a redus substantial emisiile de gaze de sera si tintele pentru 2020 vor fi atinse indiscutabil.

Cea mai puternica lovitura impotriva justitiei nu vine nici de la Ponta, nici de la Basescu

Exact in ziua in care Victor Ponta are la Bucuresti intalnire cu liderii din teritoriu ai partidului, pentru a discuta despre valul de anchete penale declansate impotriva acestora, casa primarului din Constanta este perchezitionata de catre DNA, intr-un nou dosar de coruptie. Iata un alt motiv de speculatie in scenariul care framanta deja de vreo luna toata floarea politicii dambovitene : cine ordona anchetele impotriva baronilor, Ponta sau Basescu?.

Cea mai mare rechemare auto din istorie. 6,58 de MILIOANE de masini, aduse in service pentru verificari

Toyota Motor Corp va rechema la service 6,58 milioane de vehicule din intreaga lume pentru a rezolva defectiunile de la scaune si sistemul de directie, aceasta fiind una dintre cele mai mari rechemari realizate.

Universitatea Craiova in faliment: cea mai iubita echipa din provincie se va vinde pe bucati. Ce va fi scos la licitatie

Adrian Mititelu a refuzat asocierea cu Primaria pentru a salva Stiinta. Acum, dupa ce Tribunalul Brasov a oficializat moartea clubului, el va fi obligat sa faca o serie de mutari pe care nu si le-ar fi dorit.

Victor Ponta a afirmat ca va detine cea mai inalta functie din stat

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca va detine cea mai inalta functie din stat, relateaza Mediafax. La prezentarea bilantului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne MAI), atat premierul Ponta,.

Cea mai buna eleva traducatoare din Romania, slatineanca Andreea Sandita, premiata la Bruxelles

Andreea Florina Sandita, eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Radu Greceanu din Slatina, a fost premiata, marti - 8 aprilie, in cadrul unei ceremonii desfasurate la Bruxelles, de catre reprezentantii Comisiei Europene. Eleva de 17 ani este unul dintre cei 28 de castigatori ai concursului anual Juvenes Translatores organizat de Comisia Europeana si dedicat elevilor de liceu din spatiul UE.

Arthur Murray, cea mai mare scoala de dans din lume, se deschide in Romania. Investitia: 200.000 euro

Lucian Stanila 37 ani) si Sarah Stanila 34 ani) aduc in Romania cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume, Arthur Murray, dupa o investitie de peste 200. 000 de euro. Ei sunt investitori in alte doua studiori de dans Arthur Murray din New.

Cristian Mungiu, cea mai mare finantare de la CNC

Cineastul Cristian Mungiu a obtinut cea mai mare finantare, de 4. 000 de lei, la cea mai recenta editie a concursului de proiecte organizat de Centrul National al Cinematografiei CNC), pentru titlul RMN, conform Mediafax.

Informare meteo. Vremea se raceste accentuat si va ploua in cea mai mare parte a tarii

Miercuri, incepand de la ora 18. 00 si pana pe 11 aprilie la ora 21. 00, va ploua in cea mai mare parte a tarii, iar in zona montana vor fi si precipitatii sub forma de lapovita si ninsoare, potrivit unei avertizari meteo date de Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2596 seconds )