Libnet.ro
UNICEF

07:30

Cea mai puternica lovitura impotriva justitiei nu vine nici de la Ponta, nici de la Basescu

România Liberă România Liberă,
Cea mai puternica lovitura impotriva justitiei nu vine nici de la Ponta, nici de la Basescu

Exact in ziua in care Victor Ponta are la Bucuresti intalnire cu liderii din teritoriu ai partidului, pentru a discuta despre valul de anchete penale declansate impotriva acestora, casa primarului din Constanta este perchezitionata de catre DNA, intr-un nou dosar de coruptie. Iata un alt motiv de speculatie in scenariul care framanta deja de vreo luna toata floarea politicii dambovitene : cine ordona anchetele impotriva baronilor, Ponta sau Basescu?. continuă pe România Liberă

Victor Ponta a afirmat ca va detine cea mai inalta functie din stat

Premierul Victor Ponta a afirmat, marti, ca va detine cea mai inalta functie din stat, relateaza Mediafax. La prezentarea bilantului pe anul trecut al Ministerului Afacerilor Interne MAI), atat premierul Ponta,.

Consiliul Judetean vrea sa promoveze cea mai frumoasa manastire din Satu Mare. Investitia va ajunge la 150.000 euro

Consiliul Judetean Satu Mare va promova prin fonduri europene cea mai frumoasa manastire din judet- Manastirie Franciscana din Capleni, unde se afla cripta grofilor Karolyi. Pentru asta se va depune un proiect de 150. 000 de euro in vedere aprobarii unei finantari.

Premiera noului sezon din Urzeala tronurilor a adus postului HBO cea mai mare audienta din ultimii sapte ani

Debutul sezonului patru al serialului fantasy Urzeala tronurilor/ Game of Thrones a atras o medie de 6. 6 milioane de telespectatori, aceasta fiind cea mai mare audienta a postului HBO din 2007, cand a fost transmis ultimul episod al serialului-drama Clanul Soprano/ The Sopranos, au declarat reprezentantii televiziunii, citati de Reuters.

Compania GRAWE Carat are cea mai mica rata de erori dintre toate companiile emitente de Carte Verde (P)

La data de 4 aprilie, Comisia Nationala a Pietei Financiare CNPF) a finisat verificarea acuzatiilor aduse de catre BNAA companiei GRAWE Carat cu privire la clasificarea gresita a categoriilor autovehiculelor la incheierea asigurarii CARTE VERDE. Conform acestui raport, GRAWE Carat Asigurari are de fapt, cea mai mica rata de erori.

Daniel Constantin: Cea mai buna solutie pentru romani, e ca Victor Ponta sa fie presedinte

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca cea mai buna solutie pentru poporul roman ar fi ca premierul Victor Ponta sa fie ales presedintele Romaniei, relateaza Evenimentul Zilei. Eu cred ca.

Daniel Constantin: Cea mai buna solutie pentru romani e ca Victor Ponta sa fie presedinte

Presedintele PC, Daniel Constantin, a declarat, luni, ca cea mai buna solutie pentru poporul roman ar fi ca premierul Victor Ponta sa fie ales presedintele Romaniei, relateaza Evenimentul Zilei. Eu cred ca.

Genunchiul, articulatia cea mai sensibila la lovituri. Solutii moderne care-i redau integritatea, de la medicul ortoped Ion Bogdan Codorean

Genunchiul este articulatia cea mai complexa din tot organismul, iar o rasucire brusca a genunchiului se poate solda cu o ruptura de menisc. Pana nu demult, afectarea meniscului se trata numai prin indepartarea unei portiuni a acestuia. Astazi, insa, este posibil implantul cu menisc artificial, realizat de asistentul universitar Ion Bogdan Codorean.

Marte se apropie de Terra. Distanta cea mai mica dintre cele doua planete va fi inregistrata pe 14 aprilie

Pe 14 aprilie va avea loc un fenomen astronomic deosebit pe care oamenii il vor putea observa. Planeta Marte se va apropia cel mai mult de Terra si se va afla la o distanta de 92 de milioane de kilometri fata de.

Arthur Murray, cea mai mare scoala de dans din lume, se deschide in Romania. Investitia: 200.000 euro

Lucian Stanila 37 ani) si Sarah Stanila 34 ani) aduc in Romania cel mai cunoscut brand de studiouri de dans din lume, Arthur Murray, dupa o investitie de peste 200. 000 de euro. Ei sunt investitori in alte doua studiori de dans Arthur Murray din New.

Internetul tocmai a finantat cea mai interesanta imprimanta 3D: The Micro. in 24 de ore a strans sute de mii de dolari

Imprimarea 3D este unul dintre cele mai interesante subiecte ale ultimilor ani, dar preturile sunt inca prohibitive. Totusi, o companie crede ca a gasit reteta succesului si propune The Micro 3D, un hit pe Kickstarter. in doar o zi a primit deja de 17 ori mai multi bani decat avea nevoie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )