Libnet.ro
UNICEF

22:15

Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva. Rosteste-o cu tarie si te va ajuta sa treci peste necazuri!

Antena3 Antena3,
Cea mai puternica rugaciune catre Sfanta Parascheva. Rosteste-o cu tarie si te va ajuta sa treci peste necazuri!

Peste 20. 000 de pelerini s-au inchinat, in ultimele zile, la racla cu moastele Sfintei Cuvioase Parascheva, care a fost depusa marti dimineata intr-un baldachin special amenajat in Curtea. continuă pe Antena3

Cea mai cunoscuta minune a Sfintei Cuvioase Parascheva

Cea mai cunoscuta minune, care a uimit intreaga tara, a fost izbavirea fara nici o vatamare a moastelor Sfintei Cuvioase Parascheva din incendiul izbucnit in noaptea de 26 spre 27 decembrie 1888,.

Sfanta Parascheva. Cel mai mare pelerinaj ortodox din Romania a inceput la Iasi

S-a dat startul celui mai mare pelerinaj al ortodoxiei romanesti. Nerabdatori sa atinga racla cu moastele Sfintei Parascheva, mii de credinciosi din toata tara au luat drumul.

Sfanta Parascheva. Ce sa NU faci sambata, de Ziua Sfintei: aduce paguba pe toate planurile!

Ce sa NU faci sambata, de Ziua Sfintei: aduce paguba pe toate planurile! Se mai spune ca asa cum este vremea de Sf. Parascheva, asa va fi pana la Sfantul Dumitru. Totodata.

Sfanta Parascheva. Ce nu ai voie sa faci in aceasta zi si ce nu trebuie sa mananci

Credinciosii o sarbatoresc pe 14 octombrie pe Sfanta Parascheva, considerata ocrotitoarea Iasiului si a intregii Moldove, iar traditiile si obiceiurile pentru acesta zi s-au.

In Polonia va fi construita cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice

O divizie e LG va construi langa orasul polonez Wroclaw cea mai mare fabrica europeana de baterii pentru masini electrice, o unitate in care va investi 1,6 miliarde dolari, scrie Reuters. Europa duce mare lipsa de unitati de productie pentru baterii, fiind dependenta de importurile din China si Coreea de Sud.

Mi-am prins cea mai buna prietena in pat cu cumnatul meu. Ar trebui sa-i spun adevarul surorii mele sau sa tac? Afla ce-i raspunde psihologul

Alina este o tanara care se simte prinsa intre ciocan si nicovala. Nu stie daca sa spuna sau nu adevarul, fiind prinsa intre loialitatea fata de prietena ei cea mai buna si iubirea pentru sora sa. Ma.

Kate Middleton, in lacrimi! insarcinata in 4 luni, ducesa a primit cea mai trista veste

Doliu la Casa Regala Britanica. Un om apropiat monarhilor s-a stins din viata, marti. Printesa Kate este insa cea mai trista. Pe fondul unei stari generale de rau provocate de sarcina toxica, ducesa.

VIDEO Zapada de jumatate de metru pe Transalpina. Cea mai spectaculoasa parte a soselei a fost inchisa circulatiei

Prima zapada din aceasta iarna a cazut pe Transalpina, unde, in unele locuri, stratul de zapada depaseste jumatate de metru. Drumarii au decis inca de sambata dimineata sa inchida portiunea de drum dintre Ranca si Obarsia Lotrului, practic, partea cea mai spectaculoasa a soselei.

FOTO Startul celui mai mare pelerinaj religios al tarii. Primii pelerini: La rand la Sfanta Parascheva incerci rabdarea

Desi inca din weekend au ajuns la Iasi autocare cu pelerini, oficial, Sarbatorile Iasiului incep luni, 9 octombrie. Cea de-a XXVI-a editie va fi concentrata in doar o saptamana, iar modificarile fata de anii precedenti sunt numeroase.

Cuvioasa Parascheva. Reguli de urmat in timpul pelerinajului la Sfanta Parascheva

Incepe pelerinajul la Sfanta Parascheva, iar numerosi pelerini ce vin la Iasi vor ajunge la urgente pentru variate probleme cardiovasculare, respiratorii sau neuropishice ce sunt favorizate, determinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,191 seconds )