Libnet.ro
UNICEF

01:05

CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI vine peste noi! Anuntul TERIBIL al specialistilor

B1 B1,
CEA MAI RECE IARNA din ultimii 30 DE ANI vine peste noi! Anuntul TERIBIL al specialistilor

Anunt ingrijorator facut de meteorologi: ne vom confrunta cu o iarna cum nu am mai trait de 30 de ani! Luna octombrie ne ofera zile mult mai calde decat ar fi normal in aceasta perioada, dar iarna va veni. continuă pe B1

La inceputul primei sedinte de guvern dupa demiterea Cabinetului, Dancila i-a cerut lui Iohannis sa desemneze cat mai rapid un premier S-a laudat cu cea mai eficienta guvernare si le-a multumit ministrilor pentru toata munca care impreuna am depus-o

Premierul Viorica Dancila i-a cerut presedintelui Klaus Iohannis, la inceputul sedintei de vineri a Guvernului, prima dupa ce Executivul a fost demis prin motiune de cenzura, sa isi indeplineasca atributiile si sa desemneze cat mai rapid un premier. Ea s-a laudat cu cea mai eficienta guvernare din ultimii 30 de ani si cu o crestere economica exceptionala a Romaniei si le-a multumit ministrilor, prilej cu care a facut o noua gafa: Va multumesc pentru toata munca care impreuna am depus-o pentru buna guvernare a tarii.

VIDEO Japonia se pregateste pentru ceea ce ar putea fi cel mai mare taifun din ultimii 60 de ani

Un puternic taifun s-a apropiat vineri de Japonia, amenintand cu cele mai abundente ploi si cel mai puternic vant din ultimii 60 de ani, inchizand magazine, fabrici si sistemele de transport subteran, perturband desfasurarea Grand Prix-ul Formulei 1 si Cupa Mondiala de rugby, relateaza Reuters.

MOTIUNE DE CENZURA. Dan Barna: Guvernul Dancila, unul dintre cele mai incompetente din ultimii 30 de ani. Azi avem sansa sa trecem examenul de bacalaureat in fata cetatenilor

Guvernul Dancila este cel mai incompetent din ultimii 30 de ani si trebuie demis cat mai rapid, a declarat Dan Barna, presedintele USR, in plenul Parlamentului, in timpul dezbaterilor privind adoptarea motiunii.

Dancila: PSD va fi in opozitie si nu va face niciun fel de alianta cu Pro Romania; Acesta a fost unul dintre cele mai bune guverne din ultimii 30 de ani

Presedintele PSD Viorica Dancila a declara vineri, inainte sedinta CEx a partidului ca nu intentioneaza sa-si dea demisia din fruntea formatiunii, ca PSD va ramane in opozitie, si ca in niciun caz nu va face alianta cu Pro Romania.

Trump: Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria SUA Am plecat la razboi din cauza unei presupuneri false: arme de distrugere in masa

Interventia in Orientul Mijlociu a fost cea mai proasta decizie din istoria Statelor Unite, a afirmat miercuri Donald Trump, la trei zile dupa ce a anuntat retragerea trupelor americane din sectoarele apropiate de granita turca, in nordul Siriei, scrie AFP.

VIDEO Taifunul Hagibis nici nu a ajuns bine in Japonia si deja face ravagii O persoana a murit din cauza vanturilor violente care preced probabil cel mai distrugator ciclon din ultimii 60 de ani

Puternicul taifun Hagibis isi continua sambata cursul spre Japonia, precedat de ploi torentiale si vanturi violente ce au provocat deja moartea unei persoane, in timp ce 1,6 milioane de oameni au primit recomandari de evacuare, relateaza AFP.

Rihanna, critici dure la adresa lui Donald Trump: Persoana cea mai bolnava mintal din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna 31 de ani) l-a criticat dur pe Donald Trump, despre care a a afirmat ca pare a fi persoana cea mai bolnava mintal din SUA.

Cum au descoperit cercetatorii cea mai neagra culoare din lume

Pana acum Vantablack era considerat drept cel mai intunecat material creat vreodata, insa o echipa de cercetatori a reusit sa creeze o culoare care este de zece ori mai intensa decat.

Cea mai bizara pasare din lume e atat de veninoasa incat te poate paraliza pe loc

Stiai ca in lume exista o pasare veninoasa? Este vorba despre pasarea pitohui care traiesti in Noua Guinee. Cum a devenit acesta otravitoare? Oamenii de stiinta au descoperit ca penele.

Rihanna, revoltata dupa declaratiile lui Trump: Persoana cea mai BOLNAVA MINTAL din SUA pare sa fie presedintele

Cantareata Rihanna il critica dur pe Donald Trump, dupa ce presedintele SUA a declarat ca maladiile mintale s-au aflat la originea crimelor in masa comise cu arme de foc in El Paso Texas) si Dayton.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2202 seconds )