Libnet.ro
UNICEF

22:30

Cea mai recenta ecranizare a nuvelei Kyra Kyralina, din 5 Septembrie in cinematografe

Antena3 Antena3,
Cea mai recenta ecranizare a nuvelei Kyra Kyralina, din 5 Septembrie in cinematografe

Castel Film va lansa in aceasta toamna cea mai recenta ecranizare a nuvelei Kyra Kyralina, de Panait Istrati. Premiera in cinematografe va avea loc luna viitoare, pe 5 septembrie. Filmul, in regia lui Dan Pita,. continuă pe Antena3

Ponta: Cea mai mare mizerie a acestui an politic s-a produs - Macovei s-a autocomparat cu Nelson Mandela

Premierul Victor Ponta a atacat-o dur pe Monica Macovei dupa ce aceasta s-a comparat cu Nelson Mandela. El a catalogat aceasta afirmatie ca fiind cea mai mare mizerie a acestui an politic, sustinand ca Macovei.

Cetatea Feldioara, cea mai veche fortificatie din judetul Brasov, va putea fi vizitata incepand cu anul viitor

Cetatea teutonilor cum mai este numita cetatea din Feldioara este cea mai veche fortificatie din Tara Barsei fiind atestata documentar de la 1225. Ajunsa ruina, ea este acum reabilitata de o firma specializata in restaurarea monumentelor istorice. Lucrarile costa 15 milioane de lei si se vor finaliza in 2015.

Darien, locul unde s-a infundat cea mai lunga autostrada din lume

Cea mai lunga autostrada din lume, drumul pan-american de 48. 000 de kilometri ce porneste din Alaska si se termina in extremitatea sudica a Argentinei, este intrerupta de o zona ce a devenit calcaiul lui Ahile pentru toti constructorii timp de secole: culoarul Darien. E zona ce separa cele doua Americi, unul dintre cele mai salbatice tinuturi de pe planeta.

Succesul Sony in Europa: premii pentru cea mai buna tableta si camera mirrorless

EISA Asociatia Europeana pentru Imagine si Sunet) a premiat sase dintre produsele Sony lansate in ultimul an. Printre acestea se regasesc cea mai buna tableta, cea mai buna camera mirrorless si un televizor 4K. Produsele Sony premiate de EISA sunt tableta Xperia Z2, camera foto profesionala compactaAlphaA7r, camera foto compacta DSC-RX100 III, camera video FDR-AX100, televizorul 4K Ultra HD KDL-65X9005B si playerul audio HAP-Z1ES. Asociatia a motivat, conform comunicatului remis Playtech, pentru fiecare produs in parte de ce este meritoriu [].

Dominatia Google si prabusirea BlackBerry, in cea mai buna perioada pentru smartphone-uri

Intr-una dintre cele mai bune perioade ale anului, piata telecom a avut livrari record. Cat despre platforme, Android continua sa aiba cea mai mare crestere si BlackBerry sa fie cel mai mare pierzator. Compania de analiza IDC si-a publicat recent datele pentru al doilea trimestru al anului 2014. Astfel, pentru prima data in istorie au fost livrate peste 301,3 milioane de smartphone-uri ceea ce s-ar traduce in aproape 100 de milioane per luna. Anul trecut, cifra era cu 25% mai [].

Gardos, transferat la Southampton: Este cea mai fericita zi din viata!

Florin Gardos, fundasul transferat de Southampton de la Steaua Bucuresti, a declarat la semnarea contractului cu gruparea engleza ca este cea mai fericita zi din viata sa si ca i s-a indeplinit visul de a evolua in Anglia. Fostul stelist a semnat cu englezii pana in 2018.

FOTO Tabara de junior ranger pe Valea Iadului. A fost desemnata cea mai buna echipa si cel mai bun junio ranger

Asociatia Pescarilor Sportivi Aqua Crisius a organizat la cantonul Murgasu, de pe Valea Iadului, Tabara Junior Ranger-2014 la care au participat 17 elevi din Diosig, Tinca, Curatele, Ineu, Remeti si Bulz, localitati situate in ariile protejate administrate de catre asociatie.

Cea mai mare catastrofa din istoria Cailor Ferate Romane: Accidentul de la Ciurea din 1/13 ianuarie 1917

La Ciurea, in ianuarie 1917, a fost iadul pe pamant, iadul adevarat in toata grozavenia lui, asa cum scrie Elena Emandi intr-un volum de memorii din 1919. Cel mai cumplit accident feroviar din istoria.

Serialul Urzeala tronurilor, cea mai piratata forma de entertainment

Serialul Urzeala tronurilor/Game of Thrones a bifat un nou record si a devenit cel mai piratat show din istoria entertainmentului. La doua luni de la finalul celui de-al patrulea sezon, serialul are aproximativ 300. 000 de descarcari ilegale pe zi.

Cea mai mandra si isteata fata din Botiza, aleasa in acest final de saptamana

Mica localitate Botiza din judetul Maramures imbraca in acest final de saptamana straie de sarbatoare cu ocazia celei de-a XV-a editii a festivalului Pantru mandra din Botiza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2343 seconds )