Libnet.ro
UNICEF

12:15

Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Antena3 Antena3,
 Cea mai scumpa vodca din lume a fost furata. Cat valoreaza

Politia din Danemarca a declansat o ancheta dupa furtul unei sticle de vodca despre care se spune ca ar fi cea mai scumpa din lume, valorand circa 1. 3 milioane de dolari. Sticla, facuta din aur si. continuă pe Antena3

Cea mai SCUMPA votca din lume a fost FURATA dintr-un bar din Copenhaga

O sticla de votca in valoare de 1,3 milioane de dolari, care nu era asigurata, i-a fost furata unui colectionar danez din Copenhaga. Sticla, facuta din trei kilograme de aur si trei de argint, era o.

Cea mai paroasa fata din lume si-a gasit sufletul pereche. Si-a ras tot parul de pe fata dupa ce s-a casatorit! Cum arata acum

Supatra Susuphan sufera de sindromul Ambras care determina cresterea parului pe toata suprafata corpului, incluzand fata si gatul. in 2010, recordul din Cartea Recordurilor Guiness a.

Avertisment fara precedent de la unul dintre cei mai puternici investitori din lume: Vine cea mai mare criza din toate timpurile. Guverne vor cadea, tari vor da faliment, companii vechi de sute de ani vor disparea

Militardul american Jim Rogers, unul dintre cei mai importanti investitori din lume, anunta inceputul unei noi crize globale, cea mai mare pe care o va prinde in timpul vietii, scrie Business.

BVB a inregistrat cea mai mare capitalizare din istorie, dar schimburile zilnice sunt inca sub 2007

Capitalizarea Bursei de Valori Bucuresti a fost de circa 164,4 de miliarde de lei 35,28 miliarde de euro), la finalul anului 2017, cea mai mare din istoria bursei, potrivit datelor comunicate de BVB vezi tabel).

O romanca i-a furat inima unuia dintre cei mai buni DJ din lume. A cerut-o in casatorie de Revelion

Markus Schulz, considerat unul dintre cei mai buni DJ din lume, a facut pasul cel mare si a cerut-o in casatorie pe iubita lui, o frumoasa romanca, pe nume Adina Butar. in varsta de 42.

Cea mai longeviva persoana din Ialoveni a implinit 110 ani

Maria Rata, cea mai longeviva persoana din orasul Ialoveni, a implinit 110 ani. Femeia s-a nascut la 1 ianuarie 1908. Biografia ei se intersecteaza cu evenimentele unui intreg secol. in timpul vietii sale au avut loc doua razboaie mondiale, foamete, deportari, colectivizare, s-au dezvoltat rapid noile tehnologii.

Faze tari:Cele mai ciudate descoperiri: De ce barbatii in varsta au urechile mai mari;Cel mai rezistent material din lume este mai subtire ca o foaie de hartie, dar tare ca diamantul;NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul

Un savant curajos a decis sa creasca larve in pielea lui. Atunci cand cercetatorul Piotr Naskrecki a calatorit in Belize in 2014, a observat ca pielea lui a fost infestata de paraziti. Ca orice savant care-si iubeste meseria, s-a decis sa le pastreze si sa inregistreze ciclul dezvoltarii larvei. NASA a dezvaluit care este cel mai mare pericol la zborul cu avionul. Cu toate ca este cel mai sigur mod de transport, din punct de vedere statistic, trebuie sa stim ca atunci cand alegem sa calatorim cu avionul, ne putem expune la radiatii.

Cat costa cele mai SCUMPE meniuri din lume

Unele restaurante ridica mancarea la rang de arta si bucatarii se intrec in a le oferi clientilor fel de fel de mancaruri speciale pentru delecta papilele gustative ale celor care le trec pr.

Minivacanta de Revelion, in siguranta. S-a inregistrat cea mai scazuta rata a infractionalitatii din ultimii 5 ani

IPJ Calarasi a luat masuri suplimentare in perioada trecerii dintre ani, astfel ca a fost inregistrata cea mai mica infractionalitate din ultimii cinci ani, precum si o scadere a infractiunilor contra patrimoniului. Totodata, nu au fost sesizate evenimente cu impact asupra sigurantei cetatenilor.

SCRIITORII PREFERATI de hotii romani. Iata care este CEA MAI FURATA CARTE din librarii in 2017! NIMENI nu se astepta la asta

Desi romanul nu prea mai citeste in ultima vreme, totusi, mai gasim si hoti care iubesc cultura. Volumul 444 de fragmente memorabile ale lui Neagu Djuvara a fost cea mai furata carte din Li.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )