Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cea mai tare reclama la Internet Explorer 10

Playtech Playtech,
Cea mai tare reclama la Internet Explorer 10

Microsoft investe din ce in ce mai mult in publicitatea produselor sale si acest lucru se vede si in ultimul spot la Internet Explorer 10. Reclama este de departe cea mai inspirata metoda de promovare a browserului si asta pentru ca reflecta perfect realitatea de zi cu zi: tot mai putini oameni aleg sa mai foloseasca browserul Microsoft. Baietii si-au facut bine temele si prezinta scenariul in care un hater infocat al IE, ajunge sa isi schimbe oarecum opinia si . continuă pe Playtech

Microsoft ironizeaza comentatorii anti-Internet Explorer (VIDEO)

Microsoft a realizat un clip in care ii ironizeaza pe cei care sunt anti-Internet Explorer. Pentru producatorul de software, care si-a lansat cel mai recent browser odata cu Windows 8, clipul face parte din.

VIDEO Microsoft ironizeaza comentatorii anti-Internet Explorer intr-un nou clip video

Microsoft a realizat un clip prin care incearca sa combata comentatorii anti-Internet Explorer. Pentru producatorul de software, care si-a lansat cel mai recent browser odata cu Windows 8, noul clip este o parte a eforturilor de a face din Internet Explorer un browser cat mai relevant.

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un program automat de majorari de taxe si.

Florin Citu: Economia a avansat cu 1% anual in ultimele doua decenii, cea mai mica rata de crestere din Europa

Amanarea reformelor structurale a facut ca Romania sa aiba cea mai mica rata de crestere din Europa in ultimii 22 de ani, iar programele partidelor politice sunt inconsistente, promovand atat masuri care cresc rolul statului in economie, cat si.

Cea mai cool carcasa de iPhone 5 [+VIDEO]

IPhone 5 este fara indoiala unul dintre cele mai cautate smartphone-uri ale acetui sfarsit de an si asta pentru ca este considerat un gadget extrem de cool. Dar oare cum ar fi ca pentru fiecare telefon impresionant sa existe si accesorii pe masura? O solutie ar putea fi noua carcasa Popslate care iti protejeaza scumpul telefon si in acelasi timp te lasa cu gura cascata din punct de vedere al functionalitatii. Cum asa? Ei bine spatele carcasei inglobeaza un display .

Economia globala, in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia la nivel global se afla in cea mai buna forma din ultimele 18 luni. Acest lucru se datoreaza imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii ca SUA sa evite intrarea in vigoare a.

Semne bune anul are: Economia globala, in cea mai buna forma din ultimele 18 luni

Economia globala este in cea mai buna forma din ultimele 18 luni, datorita imbunatatirii perspectivelor in China si a probabilitatii mari ca SUA sa evite intrarea in vigoare a varfului fiscal, un.

Jaguar prezinta XFR-S, cea mai puternica versiune a limuzinei XF

Jaguar prezinta limuzina sport XFR-S la Salonul Auto de la Los Angeles 30 noiembrie-9 decembrie), aceasta fiind cea mai puternica versiune a limuzinei XF. Jaguar XFR-S are un motor V8 de 5 litri ce dezvolta 550 Cai Putere CP), cu 40 CP mai mult decat versiunea XFR, care beneficiaza de acelasi motor.

Serena Williams a fost desemnata cea mai buna jucatoare de tenis din 2012

Tenismena Serena Williams a fost desemnata de WTA, joi, cea mai buna jucatoare de tenis a anului 2012, informeaza AFP. Ea a mai fost aleasa cea mai buna jucatoare in 2002, 2008 si 2009. Americanca de 31.

VIDEO Vasile Blaga: USL are 48% in sondaje, ARD 23%, PPDD 14%./ Despre numirea premierului: Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania

USL are 48% in sondaje, ARD 23%, iar PPDD 14%, a declarat joi, intr-o conferinta de presa, liderul PDL Vasile Blaga. Chestionat de jurnalisti in legatura cu o eventuala a treia suspendare a sefului statului in cazul in care acesta nu il va numi din nou pe Victor Ponta premier, Vasile Blaga a raspuns ca: Probabil va referiti la declaratia de aseara a domnului Antonescu. Domnul Antonescu atata poate: inca o instabilitate politica nu cred ca ar deranja, dar ce s-ar intampla cu Romania, cu economia noastra? L-am vazut spunand zambind ca modificam si ce a zis CCR, modificam si cvorumul de prezenta. Atata poate Crin Antonescu - n. red. Sunt absolut convins ca Traian Basescu va lua decizia cea mai buna pentru Romania.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )