Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ceaiurile care pot face mai mult rau decat bine. Avertismentul teribil al medicilor

Antena3 Antena3,
Ceaiurile care pot face mai mult rau decat bine. Avertismentul teribil al medicilor

Ceaiurile din plante medicinale sunt sanatoase, dar nu oricand si oricum, avertizeaza medicii! Acestea pot face mai mult rau decat bine daca le beti fara indicatia unui specialist. Aproape. continuă pe Antena3

Atentie la aceste ceaiuri! Pot face mai mult rau decat bine. Avertismentul medicilor

Ceaiurile din plante medicinale sunt sanatoase, dar nu oricand si oricum, avertizeaza medicii! Acestea pot face mai mult rau decat bine daca le beti fara indicatia unui specialist. Aproape.

Victor Becali, la iesirea din penitenciar: Am ispasit mai mult de 95 la suta din pedeapsa. A fost o perioada grea. Fotbalul nu ma mai intereseaza

Fostul impresar de fotbal Victor Becali a parasit, joi seara, Penitenciarul Jilava si a declarat ca a fost o perioada grea, precizand ca a ispasit mai mult de 95 la suta din pedeapsa, potrivit news. ro. Becali a afirmat ca nu-l mai intereseaza fotbalul, precizand ca timpul va demonstra care a fost adevarul in dosarul Transferurilor.

Ministerul iranian de Externe: Trump ar face mai bine sa se ocupe de milioanele de oameni fara adapost si muritori de foame

Presedintele american Donald Trump, care si-a exprimat sprijinul pentru manifestatiile din Iran, ar face mai bine sa se ocupe de milioanele de persoane fara adapost si de muritorii de foame din SUA, a declarat purtatorul de cuvant al Ministerului iranian al Afacerilor Externe, scrie News. ro.

Doamna Firea, nu stricati orasul mai rau decat a facut-o Oprescu!

Ieri, doamna Firea a lansat cea mai mare perdea de fum: a convocat un Comandament pentru fluidizarea traficului. S-a vorbit si despre proiecte de viitor, gigacalorie si despre campanii de denigrare. Iar la sfarsit, cei mai multi au raspuns la fenta: se vorbeste intr-una despre deplasarea bicicletelor pe linia de tramvai, fara sa se discute despre rezultatele unui an calendaristic) de revolutie in trafic.

Daca ai peste 35 de ani, nu mai lua aceste pastile! Fac foarte mult rau

Anticonceptionalele produc o serie de schimbari in organismul uman. Efectele secundare ale anticonceptionalelor nu sunt de neglijat. Aceste efecte se manifesta si mai puternic la femeile care au.

iti aduci aminte ce ai visat azi-noapte? Aceste semne iti spun mai mult decat ai fi crezut. Te-ar putea scapa de multe probleme

Iti aduci aminte ce ai visat azi noapte? E momentul sa afli lucruri mai putin cunoscute despre vise! Stiai ca un simplu vis te poate scapa de problemele din realitate? Care sunt semnele pe care trebuie.

Un sofer angajat la Casa de Sanatate castiga mai mult decat un medic de familie

Incepand de miercuri medicii de familie nu mai acorda servicii medicale decontate de casele de asigurari, respectiv retete, bilete de trimitere, concedii medicale pana cand solicitarile lor.

Un SOFER angajat la Casa de Sanatate CASTIGA MAI MULT decat un MEDIC de familie! Ce SALARIU a iNCASAT in 2017

Incepand de miercuri medicii de familie nu mai acorda servicii medicale decontate de casele de asigurari, respectiv retete, bilete de trimitere, concedii medicale pana cand solicitarile lor.

Romanii au mai putine probleme decat italienii sau portughezii in a-si incalzi locuinta

Aproximativ 8,7% din populatia Uniunii Europene a declarat intr-un sondaj derulat in anul 2016 ca nu isi pot incalzi suficient locuinta, in scadere fata de un varf de 10,8% inregistrat in anul 2012.

Care sunt cele mai sanatoase bauturi alcoolice

Consumul ocazional si moderat de alcool nu reprezinta un pericol pentru sanatate, insa trebuie sa fim atenti si la bauturile alcoolice, intrucat unele sunt mai sanatoase decat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )