Libnet.ro
UNICEF

17:00

CEC, profit aproape dublu anul trecut

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
CEC, profit aproape dublu anul trecut

CEC Bank a incheiat anul trecut cu un profit brut de circa 65 de milioane lei, aproape dublu fata de rezultatul din 2012, au declarat surse guvernamentale, potrivit Mediafax . continuă pe Wall-Street Ro

Profitul SIF Oltenia a urcat cu aproape 50% anul trecut

SIF Oltenia SIF5) a obtinut anul trecut un profit de 130 milioane lei 29,4 milioane euro), cu 47% peste castigul consemnat in 2012, cresterea fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania, BRD si Biofarm.

Profitul SIF Oltenia a urcat cu aproape 50% anul trecut

SIF Oltenia SIF5) a obtinut anul trecut un profit de 130 milioane lei 29,4 milioane euro), cu 47% peste castigul consemnat in 2012, cresterea fiind sustinuta in principal de vanzarea unor pachete de actiuni Banca Transilvania, BRD si Biofarm.

Fondul Proprietatea, profit de aproape 700 milioane lei anul trecut

Fondul Proprietatea FP) a realizat, anul trecut, un profit de 682,15 milioane lei, cu 35,8% mai mare decat estimarea din octombrie si cu 20,3% mai mare fata de profitul obtinut in 2012, in special datorita vanzarii actiunilor pe care le detinea la Transgaz, arata un comunicat publicat, astazi, pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Voinea: Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut mai aproape de 3%

Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut probabil mai aproape de 3%, peste estimarea Guvernului, ca urmare a recuperarii consumului in trimestrul al patrulea, a declarat ministerul Bugetului, Liviu Voinea. Dupa primele noua luni avem crestere de 2,7%, iar pentru sfarsitul anului va fi intre 2,5% si 3%. Daca am avut o recuperare a consumului, si avem motive sa credem ca am avut, mai ales in decembrie, atunci putem ajunge mai aproape de 3%, a declarat, marti, Voinea intr-un interviu acordat Bloomberg si citat de Mediafax, la o conferinta organizata de Euromoney la Viena.

Voinea, ministrul Bugetului: Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut mai aproape de 3%

Cresterea economica a Romaniei a fost anul trecut probabil mai aproape de 3%, peste estimarea Guvernului, ca urmare a recuperarii consumului in trimestrul al patrulea, a declarat ministerul Bugetului, Liviu Voinea.

Vanzarile Carpatcement au scazut, anul trecut, cu aproximativ 14%

Vanzarile Carpatcement au scazut, anul trecut, cu aproximativ 14% comparativ cu 2012, volumul actual ajungand aproape de nivelul anului 2005, cu mult sub valorile inregistrate in anii 2006 - 2008, se arata intr-un comunicat de presa remis astazi redactiei.

Tradeville: Trendul pozitiv de anul trecut va continua si in 2014. Actiunile romanesti raman profitabile

Anul trecut, bursele de actiuni din SUA si zona euro au notat cele mai importante aprecieri dupa mijlocul anilor 039;90. Analistii casei de brokeraj Tradeviile se asteapta ca trendul pozitiv instalat anul trecut in pietele financiare sa continue si anul.

Dacia a avut anul trecut in UE cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto

Vanzarile Dacia in UE au urcat anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, cea mai buna crestere din UE, marca romaneasca detinuta de grupul Renault ajungand in luna decembrie la o cota de piata de.

Dacia a avut cea mai buna crestere a vanzarilor in topul marcilor auto, anul trecut in UE

Vanzarile Dacia in Uniunea Europeana au crescut anul trecut cu 23,3%, la 289. 000 de automobile noi, fiind cea mai buna crestere in UE, potrivit datelor Asociatiei Constructorilor Europeni de Automobile, citate de.

30.000 de firme au intrat in insolventa anul trecut. Judetele si domeniile care conduc topul

Circa 30. 000 de firme au intrat in insolventa anul trecut, cu 10,4% mai multe decat in 2012. Peste o treime dintre acestea sunt active in domeniul comertului, potrivit Oficiului National al Registrului Comertului ONRC), citat de Mediafax .

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2407 seconds )