Libnet.ro
UNICEF

13:00

CEDO obliga Grecia sa despagubeasca un jurnalist care a fost condamnat la inchisoare pentru insulta

Hotnews Hotnews,
 CEDO obliga Grecia sa despagubeasca un jurnalist care a fost condamnat la inchisoare pentru insulta

Un jurnalist grec a obtinut castig de cauza la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului CEDO), dupa ce fusese condamnat pentru insulta la sase luni de inchisoare in Grecia, pentru ca il calificase intr-un articol drept neonazist pe directorul unei scoli, informeaza vineri AFP, potrivit Agerpres. continuă pe Hotnews

Fostul sef al Camerei de Comert Mihail Vlasov a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare

Mihail Vlasov, fost presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei, a fost condamnat definitiv la 8 ani de inchisoare intr-un dosar in care este acuzat de folosirea influentei sau autoritatii in scopul obtinerii unor foloase, delapidare, fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Fostul sef al Camerei de Comert a fost condamnat definitiv la 8 ani la inchisoare

Mihail Vlasov, fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrii a Romaniei, a fost condamnat, marti, la 8 ani de inchisoare de inalta Curte de Casatie si Justitie. Decizia este definitiva si se pune in executare. Pedeapsa este micsorata fata de cea din prima instanta, cand a primit 9 ani si 10 luni. Fiica sa, creatoarea de moda Ingrid Vlasov, implicata in dosar, a scapat ca urmare a incetarii procesului penal, potrivit g4media.

Un barbat din Iasi a fost condamnat la doi ani si jumatate de inchisoare, dupa ce si-a santajat sexual vecina de bloc

Un barbat de 46 de ani din municipiul Iasi a fost incarcerat, la finele saptamanii trecute, dupa ce a fost gasit vinovat de santaj. Individul a primit 2 ani si 6 luni de inchisoare cu executare dupa ce, in.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )