Libnet.ro
UNICEF

08:45

Cei mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat au castigat anul trecut Robert Downey Jr, Channing Tatum si Hugh Jackman?

ADPM ADPM,
Cei mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat au castigat anul trecut Robert Downey Jr, Channing Tatum si Hugh Jackman?

Rervista Forbes a publicat topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood in perioada iunie 2012-iunie 2013, iar pe primul loc se afla un actor care a reusit sa-si rotunjeasca veniturile in aceasta perioada cu nu mai putin de 75 de milioane de dolari. Continue reading . continuă pe ADPM

TOP FORBES. Cine sunt cel mai bine platiti actori de la Hollywood.

Actorul din Iron Man, Robert Downey Jr. , ocupa primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite staruri de la Hollywood, informeaza Realitatea. net. Americanul a incasat in ultimul an 75 de milioane de dolari. Suma pare infima in comparatie cu veniturile obtinute de producatorii filmelor in care a jucat, ce au depasit un miliard. Cata vreme imbraca costumul Omului de Otel, Robert Downey Jr. are toate sansele sa ramana cel mai bine platit actor de la Hollywood. Citeste si Forbes: Ce .

Cei mai bine platiti bancheri europeni sunt cei din Londra (studiu). Romania are un reprezentant care castiga 1,5 milioane de dolari/an, dar nu e bancher, ci lucreaza in activitati financiare conexe

Peste 2. 400 bancheri din Marea Britanie au castigat un milion de euro in 2011, mai multi decat in toate celelalte tari din Uniunea Europeana la un loc, arata un studiu publicat luni de Autoritatea Bancara Europeana EBA), citat de Reuters si AFP. Din Romania figureaza o singura persoana care castiga circa 1,5 milioane de dolari anual, dar nu face parte din banking ci din categoria alte zone de business probabil asigurari). Vezi in atasament raportul EBA. In Romania, cel mai bine platit bancher este Radu Ghetea- seful CEC Bank, care incaseaza peste 30. 000 de euro in fiecare luna. El e urmat de Traian Halalai, presedintele Eximbank care ia in medie 25. 000 de euro/luna. Potrivit datelor BNR, media salariala a executivilor din bancile romanesti este la circa 320. 000 euro/an. Mugur Isarescu are circa 12. 000 de euro/luna.

FOTO VIDEO Robert Downey Jr. estecel mai bine platit actor de la Hollywood

Revista Forbes a publicat clasamentul celor mai bine platiti actori si lista cu 100 de celebritati din toate domeniile. Pozitionarea pe lista s-a facut in functie de realizarile din perioada iunie 2012-iunie 2013.

Cat de mai bine era inainte?

Auzim destule voci care canta refrenul era mai bine inainte. Cu cat ne indepartam mai mult de perioada comunista, cu atat vom auzi asta mai des. Numarul acestor voci va ajunge la un maximum, dupa care va scadea, din cauza iesirii de pe scena, pe rand, a celor care au prins acele vremuri.

Politia din Spania a arestat unul dintre primii zece cei mai cautati infractori din Europa

Politia din Spania a transmis marti ca a arestat un britanic cunoscut drept unul dintre primii zece cei mai cautati infractori europeni. Arestarea acuzatului a ajutat politistii spanioli sa distruga o retea internationala de trafic de droguri.

Politia din Spania a arestat unul dintre cei mai cautati zece infractori din Europa

Politia din Spania a transmis marti ca a arestat un britanic cunoscut drept unul dintre primii zece cei mai cautati infractori europeni. Arestarea suspectului a ajutat politistii spanioli sa distruga o retea internationala de trafic de droguri.

Unde se afla cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana

Uniunea Europeana a publicat lista cu cei mai bogati bancheri. Astfel, conform clasamentului, Regatul Unit are cei mai multi bancheri milionari din blocul comunitar, de trei ori peste numarul total al celorlate 28 de.

UE publica lista cu cei mai bogati bancheri

Regatul Unit are cei mai multi bancheri milionari din Uniunea Europeana, de trei peste numarul total al celorlate 27 de state. Bancherii britanici domina sectorul financiar al Europei, conform unor date publicate de Autoritatea Bancara Europeana EBA), anunta portalul Euobserver.

Brian Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, arestat in Spania

Britanicul Brian Colin Charrington, unul dintre cei mai cautati traficanti de droguri, a fost arestat de Politia spaniola, relateaza RTVE. in timpul operatiunii s-au facut 13 arestari, sase in Spania si.

Hugh Jackman a fost abandonat de mama la 8 ani si batjocorit de colegii de scoala!

Astazi este unul dintre cei mai bine cotati actori de la Hollywood si unul dintre cei mai doriti barbati de pe planeta, insa viata lui nu a fost intotdeauna doar lapte si miere. Intr-un interviu acordat recent, starul a vorbit deschis despre greutatile prin care a fost nevoit sa treaca inca din perioada copilariei. Continue reading .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )