Libnet.ro
UNICEF

09:15

ANAF a colectat cu 8,1% mai mult in primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut

Antena3 Antena3,
ANAF a colectat cu 8,1% mai mult in primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut

Veniturile colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala in primele 10 luni ale anului 2012 la bugetul de stat au inregistrat o crestere cu 8,1 %, fata de perioada similara a anului trecut. in. continuă pe Antena3

ANAF a colectat cu 8,1% mai mult in primele 10 luni ale anului 2012, comparativ cu perioada similara a anului trecut

Veniturile colectate de Agentia Nationala de Administrare Fiscala ANAF) in primele 10 luni ale anului 2012 la bugetul de stat au inregistrat o crestere cu 8,1%, fata de perioada similara a anului trecut, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

OS X 10.9 se inspira si mai mult din iOS

Mountain Lion este cea mai noua versiune publica de OS X, este vorba de 10. Avand in vedere ca Apple a promis ca vom vedea un upgrade semnificativ la OS X in fiecare an, OS X 10. 9 se apropie iar speculatiile sunt mai vii ca niciodata. Noi informatii au aparut referitoare la noul sistem de operare creat de Apple ce ar urma sa ajunga pe piata undeva la mijlocul anului viitor. Primii testeri de OS X 10. 9 au observat ca, .

Barbatii cu muschi traiesc mai mult decat cei slabi sau supraponderali.

Doamnelor si domnisoarelor, se pare ca muschii iubitilor nostri nu au doar rol estetic. Potrivit unui studiu efectuat de cercetatori suedezi, barbatii cu un corp tonifiat traiesc mai mult decat cei care nu investesc in bunastarea muschilor lor. Savantii au urmarit starea de sanatate a unui numar urias de tineri: 1 milion de adolescenti suedezi care au fost evaluati timp de 24 de ani! Astfel, s-a descoperit ca baietii care faceau sport regulat si aveau o musculatura dezvoltata aveau .

Economia Germaniei se clatina. Mai mult de un sfert din companii anticipeaza concedieri in 2013

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri in 2013, din cauza previziunilor de scadere a productiei si a exporturilor, potrivit unui sondaj publicat de institutul economic german din.

ING a obtinut mai mult timp pentru rambursarea ajutorului de stat

ING Groep NV, cea mai mare societate de servicii financiare din Olanda, a obtinut mai mult timp de la Comisia Europeana pentru rambursarea ajutoarelor de stat in valoare de 4,5 miliarde de euro si vanzarea diviziei de asigurari.

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri anul viitor

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri anul viitor, din cauza previziunilor de scadere a productiei si a exporturilor, potrivit unui sondaj publicat luni de institutul economic german din Koln, relateaza AFP.

Serviciile ar putea cantari mai mult la calculul inflatiei

Grupa serviciilor ar putea sa aiba o pondere mai mare in structura cosului de consum, tara noastra urmand sa se alinieze, din 2013, la reglementarile europene privind calcularea inflatiei, a declarat, ieri, Constantin Chirca, director Directia Statistica din Banca Nationala a Romaniei BNR), in cadrul seminarului EU-COFILE, organizat de BNR, Alpha Bank si Asociatia Romana a Bancilor ARB).

Badea: Sloganul lui Paleologu este DARJI, ca Leonida la Termopile. Sa-l plagiezi pe Borcea... ma asteptam la mai mult

Mircea Badea a comentat anuntul lui Theodor Paleologu, deputat PDL, care le-a spus simpatizantilor ARD prezenti la lansarea candidatilor pentru sectorul 2 sa fie spartanii lui. Acesta a mai declarat ca sloganul.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )