Libnet.ro
UNICEF

08:30

Cei mai buni debutanti ai primului sfert din sezonul regulat

Online Sport Online Sport,
Cei mai buni debutanti ai primului sfert din sezonul regulat

Sezonul competitional 2012/13 a adus la start o serie de peste 50 baschetbalisti, in proportii covarsitoare straini, aflati la prima experienta in Liga Nationala de baschet masculin. Avand o baza atat de larga de debutanti, acum, dupa c. continuă pe Online Sport

Economia Germaniei se clatina. Mai mult de un sfert din companii anticipeaza concedieri in 2013

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri in 2013, din cauza previziunilor de scadere a productiei si a exporturilor, potrivit unui sondaj publicat de institutul economic german din.

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri anul viitor

Mai mult de un sfert din companiile din Germania anticipeaza concedieri anul viitor, din cauza previziunilor de scadere a productiei si a exporturilor, potrivit unui sondaj publicat luni de institutul economic german din Koln, relateaza AFP.

Sapte sportivi romani nominalizati la topul celor mai buni sportivi din Balcani.

Sapte sportivi romani, toti medaliati la Jocurile Olimpice de la Londra din 2012, figureaza pe lista nominalizarilor din tara noastra la cea de-a 40-a ancheta anuala a agentiei bulgare BTA pentru alegerea celor mai buni sportivi din Balcani Top 10 Athletes of the Balkans 2012), scrie Agerpres. Cei sapte sportivi romani nominalizati de BTA sunt gimnasta Sandra Izbasa, campioana olimpica si europeana la sarituri, bronz olimpic si aur european cu echipa; tragatorul Alin Moldoveanu, campion .

Avem printre cei mai putini medici din Europa

Romania are printre cei mai putini medici din Europa, potrivit unui raport al Comisiei Europene. Tara noastra se situeaza pe locul al patrulea in topul tarilor europene cu cel mai mic numar de medici pe cap de.

Are cei mai multi miliardari dar este cel mai sarac stat din State

Un raport recent indica statul California ca fiind cel mai sarac stat american, in ciuda faptului ca aici se regasesc cei mai multi miliardari de pe continentul nord-american. Conform unui studiu eliberat de Biroul.

Cum au pierdut cei mai bogati oameni ai lumii 26 de miliarde de euro intr-o saptamana

Cei mai bogati 100 de oameni ai planetei au pierdut in aceasta saptamana 26,1 miliarde de dolari, din cauza declinului burselor provocat de temerile legate de posibila intrare in vigoare a varfului fiscal in.

Unde se ascund cei mai multi MICROBI in casa. Obiectul care este de 200. ...

Un studiu arata ca unul dintre cele mai folosite obiecte de bucatarie este de 200. 000 de ori mai murdar decat colacul vasului de toaleta, cele 10 milioane de bacterii aflate pe 2,5 centimetri patrati din suprafata lui prezentand riscul sindromului Guillaun-Barre, care poate duce, in final, la paralizie, potrivit Mediafax. Descoperirea cercetatorilor americani se refera la buretele de vase, expertii identificand legaturi intre bacteriile de pe bureti, carpe si suporturile din lemn pentru .

Studiu: Tinerii sunt cei mai agresivi soferi

Soferii tineri sunt mai agresivi decat restul conducatorilor auto, se arata in ultimul studiu realizat de Goodyear. Potrivit rezultatelor, barbatii sunt mai inclinati catre un comportament periculos decat femeile.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )