Libnet.ro
UNICEF

17:00

Cei mai buni luptatori din Romania, in finala circuitului SuperKombat

România Liberă România Liberă,
Cei mai buni luptatori din Romania, in finala circuitului SuperKombat

Catalin Morosanu, Andrei Stoica, Bogdan Stoica, dar si alti luptatori romani vor lupta la Palaiper Arena din Monza in marea finala a circuitului SuperKombat, pe 22 noiembrie. continuă pe România Liberă

Cei mai noi votanti din Romania

Cei mai noi votanti dinRomania unt 527 de tineri care au implinit varsta de 18 ani chiar duminica, in ziua primului tur al alegerilor prezidentiale. in consecinta, ei pot participa la vot, potrivit purtatorului de cuvant al Ministerului Afacerilor Interne MAI), Monica Dajbog.

Unul din cei mai cumparati pesti din Romania, INFESTATI cu un PARAZIT PERICULOS: Poate provoca o GAURA in stomac in 6 ore

Anisakiile mai ales anisakis simplex) sunt viermi care traiesc in stare larvara in cavitatea abdominala si in muschii pestilor de apa de mare ca heringul, morunul si macroul, scrie obiectiv. Contaminare .

VIDEO Cyprien Iov, unul dintre cei mai populari umoristi din Franta: Romanii sunt considerati hoti pentru ca oamenii confunda romii cu romanii

Cyprien Iov are peste sase milioane de abonati pe canalul sau de YouTube si, la 24 de ani, este unul dintre cei mai populari umoristi din Franta, scrie Roumanie. com.

Administratia Obama ii nemultumeste pe cei mai multi votanti din SUA

Administratia presedintelui Barack Obama i-a nemultumit si suparat pe cei mai multi votanti americani care au participat marti la alegerile de la jumatatea mandatului, potrivit primelor exit-poll-uri analizate de postul de televiziune CNN.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 la Poiana Sibiului, comuna cu cei mai bogati oieri din Romania: Am votat ca sa se schimbe ceva!

ALEGERI PREZIDENTIALE 2014 De la tineri de 18 ani la varstnici de peste 80, oamenii s-au dus disciplinati la vot in Poiana Sibiului, comuna legendara in toata Romania pentru traditia oeritului si pentru casele-palat ale localnicilor.

6,5 milioane de turisti ne-au vizitat tara in primele 9 luni, cei mai multi provenind din Ungaria si Bulgaria

In primele 9 luni din acest an atat sosirile cat si innoptarile turistilor au inregistrat cresteri cu 6,1 % respectiv cu 5,7 % comparativ cu perioada corespunzatoare din anul precedent), se arata intr-un comunicat de presa al Institutului National de Statistica. Sosirea unui turist se inregistreaza cand o persoana este inscrisa la receptia hotelului pentru a fi gazduita una sau mai multe nopti, in vreme ce innoptarea reprezinta inumarul de nopti in care acesta ramane cazat.

Ponta, despre protestele din Diaspora: E legitima supararea lor. Nu sunt de acord ca sunt mai buni decat cei din tara

Premierul Victor Ponta afirma ca supararea romanilor din diaspora care nu au putut vota in primul tur al alegerilor a fost legitima, el spunand ca nu e de acord cu ideea ca cei din afara tarii sunt mai buni decat cei din tara sau ca.

Alegerile prezidentiale din Romania, in presa internationala: Lupta din runda finala va fi stransa

Presa internationala a dedicat un spatiu amplu alegerilor prezidentiale din Romania. Jurnalistii straini noteaza ca premierul Victor Ponta a castigat primul tur al scrutinului, potrivit exit-poll-urilor,.

Alba: Un veteran de 103 ani si o femeie de 100 de ani, cei mai varstnici votanti

Un veteran din cel de-al Doilea Razboi Mondial, in varsta de 103 ani, a votat duminica in satul Drasov, comuna Spring, iar o alegatoare care va implini la sfarsitul acestei luni 100 de ani si-a exercitat.

Presa straina evoca incidentele de la alegerile din Romania, anticipand un duel strans in turul doi

Presa internationala scrie despre incidentele de la sectiile de votare din strainatate, care au marcat primul tur al scrutinului prezidential din Romania, anticipand un duel strans intre cei doi candidati care.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )